АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

САМОСТІЙНА ПІДГОТОВКА

Читайте также:
  1. Вікова фізіологія – це самостійна наука, завданням якої є вивчення закономірностей становлення і розвитку фізіологічних функцій організму в процесі онтогенезу.
  2. Естетика як самостійна наука. Предмет та завдання естетики.
  3. Й етап - Підготовка наради
  4. Магістерська робота: поняття та її підготовка
  5. Обов’язкова самостійна робота
  6. Підготовка гірських порід до виймання
  7. Підготовка до експерименту
  8. Підготовка до захисту та захист курсової (дипломної) роботи
  9. Підготовка до написання курсової роботи.
  10. Підготовка до роботи столу перев’язочної медсестри
  11. Підготовка документу до рецензування
  12. Підготовка кадрів через аспірантуру і докторантуру

Для виконання завдань, поставлених перед авіаційною частиною в ході перебазування в полку створюються тимчасові формування - спеціальні команди та групи, всклад яких входять необхідні спеціалісти.
Рекогностійна група створюється для визначення умов базування полку (ескадрильї) на новому аеродромі або площадці і отримання даних, необхідних командиру для прийняття рішення на перебазування.
В її склад входять офіцери штабу, ІАС, медслужби та представники частин забезпечення, якщо вони перебазовуються разом з авіаційною частиною.
На новому аеродромі рекогносційна група визначає:
* придатність аеродромів (площадок) для посадки літаків та вертольотів, стан льотного поля;
* стан та місце роз положення пунктів і систем управління і навігації;
* особливості польотів в район нового базування;
* особливості виконання радіаційної, хімічної, біологічної та інженерної розвідки;
* можливості розосередження авіаційної техніки, розміщення технічних позицій підготовки та ремонту літаків, позицій підготовки рак т та інших об'єктів;
* санітарний стан аеродрому, зараженість хімічними та раді активними речовинами;
* стан сховищ для особового складу;
* можливості по організації охорони та оборони аеродрому, захисту від зброї масового знищення і маскування.
Крім того, рекогносційна група визначає обсяг першочергових робіт до обладнання аеродрому.
При організації перебазування в граничні строки рекогносціювання аеродрому виконуються передовою командою авіаційного полку.
Передова команда (перший ешелон) полку призначається для прийому літаків і вертольотів, розміщення полку або ескадрильї, підготовки бойових дій, управління екіпажами на землі та в повітрі.
В її склад входить: основний склад штабу полку, начальники служб, комплекс обладнання та документи командного пункту, від ІАС - 45-50% особового складу, та 25-35% технічного майна (без ТЕЧ), частина льотного складу, які не входять в склад екіпажів перелітаючих літаків. Начальник передової команди, як правило, є замісник командира полку. З метою підвищення мобільності при виконанні своїх функцій, передова команда може підрозділятися на дві групи: оперативну групу і групу підсилення. Оперативна група включає 15-20% особового складу, ремонтну групу із складу ТЕЧ (6-8 чоловік). В залежності від обставин група підсилення відбувая на аеродром нового базування спільно з оперативною групою або після підготовки літаків до вильоту з аеродрому попереднього базування.
Команда випуску (другий ешелон) полку призначається для забезпечення підготовки літаків та вертольотів до перельоту та їх випуску з аеродрому попереднього базування. Вони очолюються начальником штабу полку або іншої особовою особою, призначеною командиром полку.
В команду випуску полку тактичної (фронтової) авіації звичайно включають: офіцерів штабу та служб, чергову зміну КПС необхідною документацію, 50-55% особового складу та 65-75% (по базі) технічного майна ІАС (без ТЕЧ).
Для підвищення мобільності при виконанні своїх функцій команда випуску може підрозділятися на групу випуску і групу транспортування технічного майна. Група випуску включає до 40% особового складу та майна ІАС.
Команда транспортування майна (третій ешелон) полку включає особовий склад та майно ТЕЧ (основна група спеціальних машин, ремонтна бригада для відновлення авіаційної техніки на попередньому аеродромі), та позиції попередньої підготовки ракет, а також інший склад полку, що не входить в склад першого і другого ешелону.
Після підготовки літаків до вильоту, введення в дію літаків, що знаходяться в ТЕЧ при виконанні регламентних робіт, особовий склад третього ешелону готовить до перебазування засобів військового ремонту і відбуває на новий аеродром відповідно з планом перебазування.

 

Розділ 3„.ВПС іноземних держав.”.

 

Тема 7„Основи організації та бойового застосування ВПС іноземних держав..

 

Заняття 7.1. Призначення, завдання та організаційна структура

ВПС іноземних держав.

 

На ВПС США покладаються завдання:

-Проведення стратегічних і оперативно-тактичних операцій.

-Нанесення ядерних ударів.

-Завоювання переваги в повітрі.

-Ізоляція району бойових дій

-Оказання підтримки сухопутним військам.

-Ведення повітряно-космічної розвідки.

-Повітряне перебазування військ і вантажів.

-Проведення спеціальних операцій.

 

Головними органами НАТО, які виробляють та приймають рішення і через які здійснюється співпраця в усіх галузях діяльності Альянсу, є:

-Північноатлантична рада.

-Комітет оборонного планування.

-Група ядерного планування.

-Основні комітети НАТО.

 

На озброєнні ВПС НАТО знаходяться слідуючи типи літальних апаратів:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)