АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Внутрішні перевезення пасажирів автомобільним транспортом

Читайте также:
  1. Амілоїдоз внутрішніх органів
  2. Валовий внутрішній і валовий національній продукт
  3. Валовий внутрішній продукт – основний макроекономічний показник.
  4. Валовий внутрішній продукт: поняття та методи розрахунку
  5. Взаємодія органів публічної влади з органами внутрішніх справ
  6. Визначення зовнішніх і внутрішніх надлишкових тисків
  7. Відносини пасажирського перевізника з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування визначаються договором на перевезення пасажирів
  8. Внутрішні користувачі
  9. Внутрішні напруження
  10. Внутрішні перевезення вантажів автомобільним транспортом
  11. Внутрішні перемінні і зовнішнє середовище в антикризовому маркетингу

 

Загальні положення перевезення пасажирів автомобільним транспортом

 

Ст. 35. Послуги пасажирського автомобільного транспорту загального користування та правила їх надання

Послуги пасажирського автомобільного транспорту загального користування поділяються на автобусні, таксі та вантажопасажирські перевезення пасажирів та багажу.

Правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту затверджуються Кабінетом Міністрів України.

Ст. 36. Пільгові перевезення пасажирським автомобільним транспортом загального користування

Пільгові перевезення осіб, які відповідно до законодавства користуються такими правами, здійснюються пасажирськими перевізниками усіх форм власності та підпорядкування.

Ст. 37. Додаткові зручності для окремих категорій пасажирів під час перевезень

Окремі категорії пасажирів мають право на додаткові зручності під час перевезень автомобільним транспортом загального користування.

Ст. 38. Документи на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування

Документами на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах

загального користування є:

- для пасажирського перевізника - ліцензія, договір із замовником на перевезення пасажирів, паспорт маршруту, документ, що засвідчує використання автобуса на законних підставах;

- для водія автобуса - посвідчення водія, реєстраційні документи на транспортний засіб, дорожній лист, квитково-обліковий лист, схема маршруту, розклад руху, таблиця вартості проїзду (крім міських перевезень), дозвіл замовника на перевезення;

- для пасажира - квиток на проїзд в автобусі і на перевезення багажу (для пільгового проїзду - посвідчення особи встановленого зразка).

Ст. 39. Основні права та обов'язки водія автобуса, таксі при перевезенні пасажирів.

 

Пасажирський перевізник

 

Ст. 40. Засади діяльності пасажирського перевізника

Пасажирським перевізником є суб'єкт підприємницької діяльності, який відповідно до законодавства та одержаної ліцензії надає послугу за договором перевезення пасажира автомобільним транспортним засобом загального користування, що використовується ним на законних підставах.

Збитки пасажирського перевізника від пільгових перевезень та від перевезень за регульованими збитковими тарифами повністю компенсуються за рахунок коштів відповідних бюджетів.

Ст. 41. Відносини пасажирського перевізника з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)