АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок і строки здачі та захисту курсової роботи

Читайте также:
  1. I. Порядок медицинского отбора и направления на санаторно-курортное лечение взрослых больных (кроме больных туберкулезом)
  2. III Общий порядок перемещения товаров через таможенную границу Таможенного союза
  3. V. ПОРЯДОК ОФОРМЛЕНИЯ РЕЗУЛЬТАТОВ ИНСПЕКТИРОВАНИЯ МЕСТ ПРИНУДИТЕЛЬНОГО СОДЕРЖАНИЯ
  4. А Порядок работы на станции при тахеометрической съемке. Вычислительная и графическая обработка результатов съемки.
  5. А. Рішення на застосування одного з перших трьох режимів радіаційного захисту
  6. Административные взыскания и порядок их наложения
  7. Административный порядок предоставления земельных участков, находящихся в государственной собственности.
  8. Акционерное общество как юридическое лицо: порядок образования, правовое положение
  9. Аналіз бюджетного фінансування соціального захисту населення в регіоні (Калуський район, Івано-Франківська область)
  10. Аудит учета производственных запасов. Порядок проведения инвентаризации материальных ценностей
  11. Аукционный порядок распределения земельных участков.
  12. Б. Рішення на застосування четвертого або п'ятого режимів радіаційного захисту

 

1. Курсова робота здається курсантами, студентами в учбово-методичний кабінет кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії не пізніше як за місяць до дня захисту.

2. Курсова робота, що надійшла на кафедру, реєструється та передається на рецензування науковому керівникові, а в окремих випадках – іншому викладачеві (за узгодженням з начальником кафедри). Він знайомиться з роботою, визначає її науковий рівень, дотримання вимог до оформлення, дає письмовий відгук на курсову роботу та допускає її до захисту або повертає для доопрацювання та усунення недоліків. Рецензент відображає свої зауваження та відгук у рецензії, яка додається до курсової роботи.

3. Критеріями оцінки курсової роботи є:

- ступінь розробки теми;

- повнота вивчення літератури, що стосується даної теми;

- використання спеціальної літератури, нормативних актів, юридичної практики (у тому числі судової, експертної та слідчої);

- творчий підхід до написання курсової роботи;

- правильність та наукове обґрунтування висновків;

- самостійність викладання матеріалу дослідження;

- додержання положень, які визначені в цих методичних вказівках.

Позитивна оцінка перевірки курсової роботи відмічається на титульному листі («Допускається до захисту»).

4. Дата захисту курсової роботи встановлюється учбовим відділом. Для підготовки курсанта чи студента до захисту, йому напередодні видається відрецензована курсова робота, під час якої курсантуважно вивчає рецензію, усуває недоліки, повторно вивчає основну і додаткову літературу, пише тези виступу для захисту.

5. Захист курсової роботи здійснюється комісією у складі наукового керівника (викладача) і іншого викладача кафедри.

Процедура захисту курсової роботи полягає у наступному: попередньо ознайомившись з письмовим відгуком на роботу, автор дає усні пояснення стосовно критичних зауважень рецензента до роботи, відповідає на запитання наукового керівника (викладача) та інших присутніх на захисті осіб, обґрунтовує свої висновки додатковими аргументами.

6. Під час оцінювання курсової роботи враховуються як її зміст, так і результати захисту. Комісія визначає оцінку роботи та її захисту зачотирибальною шкалою («відмінно», «добре», «задовільно» та «незадовільно»).

Курсант чи студент, який не виконав курсову роботу або захистив її на оцінку «незадовільно», не допускається до складання екзаменаційної сесії.

7. Захищені курсові роботи не повертаються, а зберігаються на кафедрі, факультеті або інституті. Якщо курсова робота є продовженням теми, яка розробляється автором, то йому може бути видана захищена курсова робота з дозволу наукового керівника, з подальшим її поверненням.

8. Курсанти та студенти, які не здали курсові роботи, чи не з’явились на їх захист у призначений термін, або отримали на захисті незадовільну оцінку, вважаються такими, які не виконали навчального плану.

9. Консультації з усіх інших питань, пов’язаних з написанням курсової роботи, курсанти можуть отримати безпосередньо у наукового керівника (викладача) або у навчально-методичному кабінеті кафедри чи у чергового викладача кафедри.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)