АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вимоги до оформлення курсової роботи

Читайте также:
  1. Cтиль керівництва: сутність, вимоги у його сучасних умовах
  2. Аналітичні реакції та вимоги до них
  3. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  4. Вентиляція. Вимоги до вентиляції.
  5. Вибір теми курсової роботи
  6. Вибір теми курсової роботи.
  7. Вимоги до бланків документів
  8. Вимоги до бланків документів. Оформлювання сторінки
  9. ВИМОГИ ДО ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ СИСТЕМ ПРИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ І РЕМОНТІ
  10. ВИМОГИ ДО ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ СИСТЕМ ПРИ МОНТАЖІ І ПУСКОНАЛАГОДЖУВАЛЬНИХ РОБОТАХ
  11. Вимоги до виконання практичного завдання в текстовому редакторі Microsoft Word
  12. Вимоги до додатків

Курсова робота виконується виключно державною мовою. Оцінюється незадовільно курсова робота, яка виконана на базі підручника та позбавлена елементів самостійності.

Неприпустимо переписувати текст з літературних джерел без посилання на авторів назву роботи та сторінку де міститься цей текст.

Кожне посилання на джерело в тексті курсової роботи зазначається в дужках порядковими номерами, починаючи з першого посилання в роботі й до останнього посилання 1

 

______________________

Наприклад: [1, с.38] де 1 вказує на номер відповідного джерела в списку використаної літератури, а 38 – номер сторінки цього джерела.

 

За загальним правилом курсову роботу студент повинен виконувати власноручно. За погодженням із керівником курсової роботи її можна надрукувати за допомогою комп’ютера або інших технічних засобів.

Робота, виконана власноручно, має бути написана чітким, розбірливим почерком на папері формату А4. Сторінки повинні мати поле для зауважень викладача.

За допомогою комп’ютера текст друкується через півтора інтервали між рядками, на одній сторінці білого аркушу паперу формату А4.

На сторінці повинно бути не менше тридцяти і не більше тридцяти двох рядків. В одному рядку повинно бути 62-64 знаки (враховуючи пропуски між словами).

Відступи тексту від країв аркуша формату А4 такі: від верха краю – 20-25 мм; від лівого краю – 30 мм; від правого краю 10 мм; від нижнього краю – 20 мм; розмір шрифту – формат 14.

Курсова робота має складатися з таких частин: 1) титульний аркуш; 2) план (зміст); 3) вступ; 4) основна частина (розділи, підрозділи або пункти); 5) висновки; 6) список використаних джерел.

Заголовки частин курсової роботи друкують великими літерами.

Кожну частину курсової роботи треба починати з нової сторінки.

Сторінки курсової роботи потрібно нумерувати арабськими цифрами без знака №. Першою сторінкою є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок курсової роботи. На титульному аркуші номер сторінки не ставлять.

Титульний аркуш курсової роботи містить:

1) найменування вищого навчального закладу, факультету та кафедри, де виконано роботу; 2) назва курсової роботи; 3) прізвище, ім’я по батькові автора; 4) номер академічної групи; 5) прізвище, ім’я по батькові викладача, який перевірятиме роботу, його науковий ступінь, вчене звання; 6) рік виконання роботи.

 

 

План (зміст) курсової роботи подають на її початку. Він містить найменування та номери початкових сторінок структурних елементів курсової роботи.

У „Вступі” потрібно окреслити наукову і суспільну актуальність обраної теми, стисло охарактеризувати основні джерела та літературу, зазначити цінність і недоліки цих праць, чітко визначити основні завдання.

„Основна частина” містить самостійний виклад плану роботи, який базується на вивченні, науковій літературі. Текст кожного пункту плану має відповідати його назві, а зміст своєї праці –її заголовку.

У „Висновках” необхідно узагальнити підсумки курсової роботи в цілому. Вони мають вигляд коротких тез, де автор підсумовує основний зміст окремих пунктів плану, що досліджуються.

У списку використаних джерел потрібно вказувати тільки ті джерела, посилання на які є в тексті роботи. Список використаних джерел складають безпосередньо за текстом курсової роботи. Джерела розміщувати треба в алфавітному порядку прізвищ авторів.

Відомості про джерела необхідно давати відповідно до вимог міждержавних і державного стандартів з обов’язковим наведенням назв праць. Відомості про книгу повинні містити: прізвище та ініціали автора, назва книги, місце видання, видавництво, рік видання, кількість сторінок у книзі.

Наприклад: Бобровник С.В., Богініч О.Л. Система законодавства України: актуальні проблеми та перспективи розвитку. – К.: Наукова думка, 1994. – 121 с.

Посилання на книгу має бути мовою оригіналу якщо книга написана російською або англійською мовою, то відомості про книгу також мають наводитися на тих же мовах.

Наприклад: Рязановский В.А. Единство процесса. – М.: Юрид. бюро «Городец», 1996. – 75с.

Godec S. Elementy prawa rzymsksego w III statucie litewshim (1588)/ - Warsawa: oficyna naukowa, 2004. – 232 s.

 

Відомості про нормативно-правовий акт: вид, назва, дата прийняття, дата офіційного оприлюднення та джерело.

Наприклад: Закон України „Про політичні партії” в Україні від 5 квітня 2001р., - № 2365 – ІІІ „Юридичний вісник України. – 2001. - № 19. – 12-18 травня.

Відомості про статтю; прізвище та ініціали автора, заголовок, найменування журналу (газети), рік випуску, номер видання, сторінки, на яких поміщена стаття.

Наприклад: Голосніченко І. Правосвідомість і правова культура у розбудові Української держави // Право України. – 2005. - № 4. – с. 24.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)