АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Пропозицій та скарг

Читайте также:
  1. Обґрунтування пропозицій про міру покарання, цивільний позов
  2. Скриньки для пропозицій

 

 


У кожногому випадку пра

 

 

Разом з тим, скарга не звільняє в/с від виконання своїх службових обов’язків і наказів К (ДС ст.113).

У разі подання скарги старшому Н, виконання дисциплінарного стягнення не зупиняється до надходження від нього розпорядження про скасування цього стягнення(ДС ст.96).

 

 

Слайд №19

Якщо питання, які порушені в скарзі, заяві або пропозиції не входять до компетенції К, якому вони надані, то не більш як у 5 денний термін пересилаються відповідній посадовій особі, про що в/с сповіщається особисто (ДС ст.117).

Якщо ж пропозиція, заява чи скарга не містять даних, необхідних для прийняття обґрунтованого рішення, вони в 5 денний строк повертаються в/с з відповідним роз’ясненням (ДС ст.117).

Відмова в задоволенні питань поданих в заяві, скарзі, пропозиції доводиться до відома в/с, який їх подав, в письмовій формі з посиланням на закони або статті Статутів ЗСУ і зазначенням мотивів відмови та роз’ясненням порядку оскарження прийнятого рішення (ДС ст.118).

Пропозиція, заява чи скарга вважаються вирішеними, якщо розглянуто всі порушені питання і з приводу їх вжито необхідних заходів або дано вичерпні відповіді (ДС ст.118).

При цьому не допускається розголошення К чи іншою особою, яка бере участь в їх розгляді, відомостей про особисте життя в/с без його згоди або розголошення іншої інформації, якщо це зачіпає його права і свободи, законні інтереси. ( ДС ст.120)

Кожен в/с з особистих питань, а також питань, які стосуються його діяльності, може безпосередньо звернутись до прямих начальників (від КЧ і вище). З цією метою зазначені посадові особи регулярно, у встановлені дні і години місяця, проводять особистий прийом в/с і членів їх сімей. Якщо усне звернення неможливо вирішити безпосередньо на особистому прийомі, воно розглядається в такому ж порядку, що й письмові звернення. Усі звернення під час особистого прийому обов’язково реєструються (ДС ст.121).

 

Навчальне питання№5.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)