АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Організація повсякденного порядку в ній

Читайте также:
  1. I. Організація та проведення модульного і підсумкового контролю
  2. IV. Організація. Контроль.
  3. Абезпечення громадського порядку і громадської безпеки.
  4. Акти офіційного тлумачення (інтерпретаційні акти) – це правові акти, прийняті компетентними державними органами, що містять роз’яснення норм права або порядку їх застосування.
  5. Взаємодія органів публічної влади з трудовими колективами, підприємствами, установами, організаціями
  6. Види навчання з питань охорони праці. Організація навчання.
  7. Вкажіть номер неправильної відповіді. Для виконання завдань по охороні громадського порядку організовуються:
  8. Внутрішня організація органу державної влади
  9. Документооборот, його організація
  10. Завдання, організація діяльності й система Служби безпеки України.
  11. Заслуговує на увагу розробка методу упорядкування, розпізнання і розміщення окремих
  12. ЗМ 5.: Буддизм: світоглядні основи віровчення, організація, напрями

 

 

В Збройних Силах України встановлено:

1.Для офіцерів, прапорщиків та військовослужбовців, які проходять службу за контрактом – 5-ти денний робочий тиждень з двома вихідними.

2. Для військових строкової служби – 6-ти денний робочий тиждень з одним вихідним.

 

Слайд №8

Розподіл часу у в/ч протягом доби і тижня здійснюється згідно з розпорядком дня, який встановлюється її командиром. Ніхто, крім КЧ, не має права змінювати заходи розпорядку дня і час їх проведення (ст. 200,201).

 

 

12. Відвідування в/с родичами. 13.Особистих потреб в/с.
11. Прийому в/с командуванням в/ч з особистих питань.  
5.Чищення одягу і взуття, миття рук перед їжею. Змыни робочого одягу.  
3.Ранкового та ве-чірнього туалету. 2.Ранкового огляду.  
11. Вечірньої прогуля-нки і вечірньої пере-вірки.На сон в/с відводиться 8 годин.  

 

(ст.204) Підйом роти здійснюється ЧР у встановлений час за сигналом «Підйом». За 10 хвилин до цього сигналу черговий піднімає СР і ЗКВ.

Після підйому, під керівництвом СР, одного з КВ або ЗКР, проводиться ранкова фізична зарядка поодному з 3-х варіантів згідно з графіком. Форму одягу на ранкову фізичну зарядку встановлює на кожний день

 

 

В будь-який день тижня, без обмеження тривалості службового часу (незалежно від святкових та вихідних днів) проводяться військові навчання, бойові стрільби, бойове чергування та несення служби в добовому наряді.

Заходи, пов’язані з забезпеченням бойової та мобілізаційної готовності військової частини, виконуються в будь – який час доби і тижня. В цьому разі, за наказом командира частини, військовослужбовцям надається на відпочинок (сон) не менш ніж 4 годин на добу.

Для відпочинку, проведення культурно-освітньої роботи та спортивних заходів відводяться вільний від занять час.

Підйом роти здійснюється черговим роти у встановлений час за сигналом «Підйом». За 10 хвилин до цього сигналу черговий піднімає старшину роти (якщо він – строкової служби) і заступників командирів взводів для того, щоб вони змогли завчасно одягнутися та привести себе в порядок і по підйому контролювати дії підлеглих і керувати ними.Підйом у дні відпочинку за рішенням КЧ, здійснюється пізніше.

Після підйому, під керівництвом СР, одного з КВ або ЗКР, проводиться ранкова фізична зарядка по одному з 3-х варіантів згідно з графіком (на кожний день тижня встановлюється свій варіант). Форму одягу на ранкову фізичну зарядку встановлює на кожний день (залежно від температури повітря) ЧЧ. У дні відпочинку ранкова фізична зарядка не проводиться.

Під час ранкової фізичної зарядки чергові прибиральники, під керівництвом ЧР, прибирають приміщення казарми та закріплену територію, а звільнені від неї хворі здійснюють прогулянку під командою сержанта або призначеного старшого. В цей же час провітрюються постелі військовослужбовців шляхом відкидання ковдри та простирадла на спинку ліжка під час підйому.

 

 

Слайд № 9, 10(на два слайди)

 

«ЗАТВЕРДЖУЮ»


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)