АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Прибутковий податок з фізичних осіб

Читайте также:
  1. Б. Правосуб'єктність фізичних осіб
  2. Банківське кредитування фізичних осіб
  3. Єдиний податок
  4. Єдиний податок суб'єктів малого підприємництва
  5. Назвіть особливості використання фізичних вправ при периферичних паралічах та парезах
  6. Оцінка кредитоспроможності фізичних осіб.
  7. Податок на автомобілі
  8. Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки
  9. Правосуб'єктність фізичних осіб
  10. Промисловий податок
  11. Характеристика категорій фізичних робіт за ступенем тяжкості

Є основним джерелом державних доходів, що розподіляється наступним чином:

Об'єкт оподаткування - дохід фізичних осіб, отриманий ними з різних джерел: від роботи в сільському і лісовому господарстві, промисловийдіяльності, найманої праці та від вільних професій, від здачі в найм або воренду рухомого та нерухомого майна, від капіталу та інших доходів.

Оподаткування здійснюється на основі тарифної прогресії.
Його мінімальна ставка - 19%, максимальна - 51%. Максимальна ставка податку застосовується до громадян, чий дохід перевищує 120 тисяч євро. У нинішній час неоподатковуваний податком мінімум для прибуткового податку складає в рік 5616 Євро для самотніх і 11232 Євро для сімейних пар. Для доходів, які не перевищують для одиноких 8153 Євро і 16307 Євро для подружжя, існує пропорційне оподаткування зі ставкою 22,9%. Далі податок стягується за прогресивною шкалою до обсягу доходів у 120041 Євро для самотніх і 240083 Євро для тих, хто перебуває у шлюбі. Доходи, що перевищують цей рівень, оподатковуються за максимальною ставкою 51%.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)