АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вимоги до технічного оформлення звіту

Читайте также:
  1. Cтиль керівництва: сутність, вимоги у його сучасних умовах
  2. Аналіз технічного рівня розвитку підприємства
  3. Аналітичний метод розрахунку кількості технічного обслуговування і ремонту тракторів
  4. Аналітичні реакції та вимоги до них
  5. Вентиляція. Вимоги до вентиляції.
  6. Види електропроводок і вимоги до них
  7. Вимоги до бланків документів
  8. Вимоги до бланків документів. Оформлювання сторінки
  9. ВИМОГИ ДО ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ СИСТЕМ ПРИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ І РЕМОНТІ
  10. ВИМОГИ ДО ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ СИСТЕМ ПРИ МОНТАЖІ І ПУСКОНАЛАГОДЖУВАЛЬНИХ РОБОТАХ
  11. ВИМОГИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  12. Вимоги до виконання практичного завдання в текстовому редакторі Microsoft Word

Матеріал звіту слід друкувати або писати з одного боку стандартного аркуша білого паперу формату А4 (210х297 мм), залишаючи поля таких розмірів: ліве – 25 мм, праве – 10 мм, верхнє та нижнє – 20 мм. При цьому потрібно використовувати наступні параметри друку: міжрядковий інтервал – 1,5 (до 32 рядків на сторінці), шрифт – Times New Roman з розміром 14. Обсяг звіту повинен бути 40-50 сторінок друкованого (чи рукописного) тексту.

Текст звіту поділяють на частини і пункти відповідно до структури програми практики. Заголовки структурних частин “Зміст”, “Вступ”, “Назва частини”, “Висновки”, “Список використаних джерел”, “Додатки” друкують з великої літери по центру сторінки жирним шрифтом. Заголовки пунктів друкують із абзацу так само із великої літери. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Відстань між заголовком і текстом повинна дорівнювати одному рядку. Кожну структурну частину звіту (вступ, перша частина, друга частина, висновки, список використаних джерел, додатки) треба починати з нової сторінки.

Нумерацію сторінок, частин, пунктів, рисунків, таблиць подають арабськими цифрами. Нумерацію сторінок проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки у кінці і без знака „№”. На титульному аркуші, який включають до загальної нумерації сторінок, а також на сторінках, з яких розпочинають заголовки „Зміст”, „Вступ”, „Висновки” і „Список використаних джерел”, номер сторінки не проставляється (але враховується).

Схеми, графіки, діаграми, інші рисунки і таблиці слід подавати в першій чи другій частинах звіту безпосередньо після посилання на них у тексті, де про них згадано вперше, або на наступній сторінці. Увесь ілюстративний матеріал позначають словом „Рис.” і нумерують послідовно у межах частин за винятком ілюстрацій у додатках. Номер рисунка та його назву розміщують під рисунком. Цифровий матеріал, розміщений у тексті першої і другої частин роботи, рекомендується оформляти у вигляді таблиць. Кожна таблиця повинна мати тематичний заголовок (назву), що віддзеркалює її зміст і розміщується під словом „Таблиця”. Після цього подається сама таблиця. Таблиці нумеруються так само, як і рисунки. Справа над тематичним заголовком з великої літери подають слово „Таблиця” і її порядковий номер.

Додатки оформлюють як продовження звіту, розміщуючи їх у порядку посилань у першій і другій частинах. Кожний додаток починається з нової сторінки, у правому верхньому кутку подають слово „Додаток”. Додатки послідовно нумерують великими літерами українського алфавіту (наприклад: „Додаток А”).

При підготовці звіту слід використовувати літературу з економічного аналізу та планування діяльності підприємства.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)