АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

САМОСТІЙНА РОБОТА

Читайте также:
  1. Ветеринарно-просвітницька робота
  2. Виділення, копіювання, переміщення, вставка, видалення об’єктів та робота з буфером обміну Windows
  3. ВИМОГИ ДО ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ СИСТЕМ ПРИ МОНТАЖІ І ПУСКОНАЛАГОДЖУВАЛЬНИХ РОБОТАХ
  4. Виховна робота з педагогічно занедбаними дітьми. Принципи, шляхи і етапи перевиховання важковиховуваних дітей.
  5. Військово-соціальна робота у ЗС України
  6. Вікова фізіологія – це самостійна наука, завданням якої є вивчення закономірностей становлення і розвитку фізіологічних функцій організму в процесі онтогенезу.
  7. ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА ЯК ОСНОВА СОЦІАЛІЗАЦІЇ ТА РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ
  8. Домашня робота школярів
  9. Естетика як самостійна наука. Предмет та завдання естетики.
  10. ІІ. Позакласна робота із зарубіжної літератури
  11. ІНДИВІДУАЛЬНА ТА САМОСТІЙНА РОБОТА
  12. КОНТРОЛЬНА РОБОТА

Самостійне опрацювання курсу передбачає складання конспекту за розділами та темами, що опрацьовувалися, вирішення типових задач, написання аналітичної роботи тощо. Система контролю самостійної роботи викладена у розділі 1.4.

Письмова творча аналітична самостійна робота дозволяє глибше опанувати ту чи іншу тему, яку студент вибирає самостійно таким чином, щоб теми не повторювалися у академічній групі. і погоджує її з викладачем. Тематика аналітичних робіт приведена у розділі 4. Студент також може запропонувати свою тему.

Аналітична творча самостійна робота виконується на основі статистичних даних (крім робіт, що носять теоретичний характер), що і є основою для виконання всієї роботи. Статистичний матеріал у формі таблиці може бути розміщений як у основні частині роботи (в тексті) так і оформлений як додаток (ксерокопії не зараховуються), а при написанні роботи в електронному варіанті також і у файлах Excel. Для належного виконання роботи достатня - 1 (одна) статистична таблиця. Посилання на джерела інформації є обов’язковим і оформляється як звичайна (внизу сторінки) або кінцева зноска.

При використанні спеціальних термінів та скорочень рекомендується скласти короткий словник основних термінів та визначень, що зустрічаються в аналітичній роботі і є ключовими для її розуміння. Словник термінів приводиться на початку або в кінці роботи. Максимальна кількість термінів — 7.

 

Вимоги до написання роботи:

Форма виконання: робота може виконуватися у писаному, друкованому чи електронному вигляді (у форматі Word, або іншому текстовому редакторі), PowerPoint, html - форматі.

Об’єм: для робіт писаних від руки:не менше 7-ми повних сторінок формату А-4 (не включаючи титульної), для друкованих — не менше 4-ох повних сторінки (шрифт Times New Roman, розмір 14, інтервал - одинарний).

Оформлення: Зверху в правому верхньому кутку першої сторінки вказується прізвище та ініціали, нижче факультет, курс, група. Через 2 інтервали посередині сторінки — назва теми ПРОПИСНИМИ літерами, далі, через 2 інтервали, текст. Поля: верхнє та нижнє - 2 см, ліве - 3 см, праве - 1,5 см.

Літературні джерела подаються як зноски внизу сторінки або в кінці роботи у порядку їх використання чи алфавітному порядку, при цьому вказується: видавництво, рік видання, загальний обсяг сторінок чи інтервал використаних сторінок. Після цитати чи посилання на джерело інформації в тексті ставиться номер джерела в квадратних дужках => [—]. Посилання на сайти в Internet подаються у такому ж порядку. Принаписанні реферату необхідно використати не менше 2-х джерел, не враховуючи підручника з безпеки життєдіяльності.

Орієнтовний план роботи:

Вступрозкривається важливість проблеми та її місце в безпеці життєдіяльності.

Основна частинаподається статистична інформація у формі таблиці, далі слідують аналітичні викладки на основі статистичної та теоретичної інформації.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)