АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

При написанні комплексної контрольної роботи

Читайте также:
  1. Автоматизация и роботизация
  2. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  3. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  4. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  5. Аналіз роботи системи
  6. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.
  7. Б. Аварійний режим роботи трьохфазної мережі з ізольованою нейтраллю.
  8. Безопасность функционирования автоматизированных и роботизированных производств.
  9. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  10. Варіанти питань до модульної контрольної роботи
  11. Варіанти питань до модульної контрольної роботи
  12. Варіанти питань до модульної роботи

ПАКЕТ ЗАВДАНЬ

Комплексної контрольної роботи

з нормативної навчальної дисципліни

ГЕ 000.2 МЕНЕДЖМЕНТ В ОСВІТІ

 

підготовки магістра

напрям підготовки 1801 Специфічні категорії

спеціальність 8.18010020 Управління навчальним закладом

 

 

Розробник: доц. Ткаченко А.В.

 

 

Затверджено на засіданні кафедри педагогічної майстерності та менеджменту

“____”________________ 2012 року протокол № ___

Завідувач кафедри _________________________ (Гриньова М.В.)
Витяг

з протоколу № 1 засідання кафедри педагогічної майстерності

та менеджменту Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка

від 28 серпня 2012 р.

 

 

СЛУХАЛИ: Про затвердження пакету комплексноїконтрольної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент в освіті» (спеціальність:8.18010020 Управління навчальним закладом, освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр).

 

УХВАЛИЛИ: Затвердити пакет комплексноїконтрольної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент в освіті» (спеціальність:8.18010020 Управління навчальним закладом, освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр).

 

 

Завідувач кафедри проф. Гриньова М.В.

Секретар ас. Кривошапка І.В.


АНОТАЦІЯ

на пакет комплексноїконтрольної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент в освіті» для магістрів природничого факультету за спеціальністю «8.18010020 Управління навчальним закладом»

 

Пакет комплексноїконтрольної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент в освіті», розроблений для магістрантів природничого факультету по спеціальності «8.18010020 Управління навчальним закладом», містить 25 варіантів завдань різноманітної складності.

Він відповідає вимогам програми курсу.

Теоретичні питання вимагають не репродуктивного відтворення матеріалу, а творчого підходу до їх висвітлення, узагальнення, вміння провести порівняння, довести певні положення тощо. Для перевірки практичних вмінь та навичок пропонуються практичні завдання, які є в кожному варіанті. Тематика їх є різноплановою. В цілому пакет комплексної контрольної роботи з менеджменту в освіті дасть змогу виявити всебічні знання та практичні вміння магістрантів природничого факультету за спеціальністю «8.18010020 Управління навчальним закладом».

КРИТЕРІЇ

Оцінювання знань з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень»

при написанні комплексної контрольної роботи

Оцінка за виконання комплексноїконтрольної роботи визначається на основі суми балів, отриманих за кожне із завдань, диференційованих за ступенем складності:

1 завдання – максимум 20 балів;

2 завдання – максимум 40 балів;

3 завдання – максимум 40 балів.

«Відмінно» – А (90-100 балів)

Студент досконало володіє програмним матеріалом курсу, вміє подати наукове обґрунтування. Відповідь викладено грамотно, логічно. Відповідь, де це потрібно, проілюстрована прикладами.

«Добре» – ВС (75-89 балів)

Студент правильно розкриває суть питання, але допускає незначні помилки в науковій термінології, в узагальнені матеріалу. Прикладів не достатньо.

«Задовільно» – ДЕ (60-74 бали)

Студент обізнаний із загальними уявленнями, але відповідь не чітка, поверхнева, не ілюструється прикладами. Спостерігається не точне володіння понятійним апаратом, науковою термінологією.

«Незадовільно» – FX (0-59 балів)

Студент не володіє основними знаннями і вміннями відповідно до вимог програми з курсу. Відповідь містить грубі помилки, неточності, або відповідь відсутня.

Дешифратор до тестів:


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)