АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Індивідуальні завдання. Теми для самостійного вивчення дисципліни «Економіка виробництва» для студентів гр

Читайте также:
  1. III. Домашнє завдання
  2. IV. Домашнє завдання
  3. J Додаткові завдання
  4. V. Домашнє завдання.
  5. А) Завдання і джерела ревізій основних засобів
  6. Багатокритеріальні завдання оптимального керування
  7. Вимоги до виконання практичного завдання в текстовому редакторі Microsoft Word
  8. Вирішити тестові завдання
  9. Вікова фізіологія – це самостійна наука, завданням якої є вивчення закономірностей становлення і розвитку фізіологічних функцій організму в процесі онтогенезу.
  10. Вірні відповіді на тестові завдання з навчальної дисципліни «Адміністративно-деліктний процес»
  11. Вказівки до виконання завдання
  12. Вступ. Предмет і завдання курсу. Культурні джерела східних слов'ян

Теми для самостійного вивчення дисципліни «Економіка виробництва» для студентів гр. КН

 

Види підприємств, їх організаційно-правові форми

Поняття підприємства, його ознаки. Модель організаційних форм виробничого підприємства. Порівняльна характеристика організаційно-правових форм. Об’єднання юридичних осіб. Концепція реформування підприємств в ринкових умовах.

 

Зовнішнє середовище господарювання підприємств

Характеристика зовнішнього середовища підприємства, його характеристика і вплив на функціювання підприємства. Суб’єкти і фактори зовнішнього середовища.

 

Основні виробничі фонди

Економічна сутність, склад, класифікація, структура основних виробничих фондів. Облік ОФ в натуральному та вартісному виразі. Фізичне та моральне спрацювання ОФ. Сутність поняття амортизація, її значення в оновленні ОФ, види та методика обчислення. Відтворення ОФ, його форми, джерела фінансування. Показники ефективності використання ОФ і шляхи підвищення ефективності використання ОФ.

 

4. Оборотні фонди і обігові кошти

Економічна сутність, склад та структура оборотних коштів. Кругообіг оборотних коштів, його стадії та форми. Умови формування оборотних коштів підприємства. Нормування оборотних коштів і його методи. Показники ефективності використання оборотних коштів, методи їх розрахунків.

 

Персонал підприємства, продуктивність та оплата праці

Поняття, класифікація та чисельність персоналу підприємства, їх залежність від технічного рівня і організації виробництва Продуктивність праці – поняття, показники, фактори рівня. Шляхи і методи зростання продуктивності праці на підприємстві. Форми та система оплати праці.

 

Рекомендована література

1. Економіка підприємства: Підручник / За заг. ред. С.Ф.Покропивного. - Вид. 2-ге, перероб. та

доп. - К.: КНЕУ, 2000. - 528 с., іл.

2. Економіка підприємства: Підручник / За ред. О.І.Волкова. - М.: Инфра, 1997. - 414 с.

3. Экономика предприятия: Учебник для вузов / Под ред. проф. В.П. Грузинова. - М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 1998. - 535 с.

4. Курс економіки: Підручник / За ред Райзберга. - М.: 1997. - 784 с.

5. Бойчик І.М. Економіка підприємства. Навчальний посібник.-К.: Атіка, 2002.-480 с.

Індивідуальні завдання

 

Кожен варіант індивідуального завдання складається з складання конспекту тем, 2 теоретичних питань та тестових завдань.

Ознайомившись з матеріалом всіх вказаних тем, студент переходить до виконання індивідуального завдання. Номер завдання визначається порядковим номером в списку групи.

Робота має бути виконана українською мовою за допомогою комп'ютера на папері формату А4 (210x297 мм) із використанням шрифту Times New Roman текстового редактора Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом. Текст друкується, залишаючи поля таких розмірів: лівий - 30 мм, правий - 15 мм, верхній - 20 мм, нижній - 20 мм. Обсяг роботи 15-20 сторінок.

Шрифт друку повинен бути чітким, стрічка - чорного кольору середньої жирності. Щільність тексту має бути однаковою.

В електронному виді робота відправляється викладачеві за адресою Ljusta@i.ua, після перевірки виставляється «зараховано» або «не зараховано». Контактні телефони: 098-401-41-33; 050-08-36-008.

Роздрукований варіант роботи здається на кафедру економіки промисловості в к.Б-508.

В разі однакових робот обидві будуть не зараховані!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)