АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Особливості виконання вступу

Читайте также:
  1. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  2. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  3. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  4. Автоматизовані банки даних (АБД), їх особливості та структура.
  5. Аналіз виконання договірних зобов’язань і реалізації продукції
  6. Банківська система: сутність, принципи побудови та функції. особливості побудови банківської системи в Україн
  7. В чому полягають особливості концепції особистості Ч.Кулі – 15 б.
  8. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  9. Валютні системи та валютна політика. особливості формування валютної системи України
  10. Варіанти завдань до виконання структурних схем
  11. Види рядів динаміки та їх особливості
  12. ВИДИ ТЕКСТІВ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇХ РЕДАГУВАННЯ

Вступ – перший розділ пояснювальної записки. В ньому подається загальна характеристика проблеми, яка є предметом проектування, її місце серед найважливіших питань сучасної економіки, підприємництва та управління.

У вступі міститься постановка проблеми у загальному вигляді та її зв’язок з важливими науковими та практичними завданнями: обґрунтовується актуальність теми, яка вивчається, її значущість, визначається об’єкт та предмет дослідження, мета та завдання, які слід виконати, перелік використаних методів дослідження.

Актуальність теми. Шляхом критичного аналізу та порівняння з відомими розв'язаннями проблеми (наукової задачі) студент обґрунтовує актуальність та доцільність роботи для розвитку відповідної галузі. Висвітлення актуальності повинно бути чітким, де в межах кількох речень висвітлюється сутність проблеми або наукового завдання.

Об’єкт дослідження – це процес або явище, що породжує проблемну ситуацію і обране для вивчення.

Предмет дослідження – міститься в межах об’єкта. Об’єкт і предмет дослідження як категорії наукового процесу співвідносяться між собою як загальне і часткове. В об’єкті виділяється та його частина, яка є предметом дослідження. Саме на нього спрямована основна увага студента, оскільки предмет дослідження визначає тему роботи.

Мета та завдання дослідження. Подається перелік завдань, що має на меті дослідити студент в процесі написання дипломної роботи.

Методи дослідження. Подається перелік використовуваних методів дослідження для досягнення поставленої в роботі мети. Перераховувати їх треба відповідно до змісту роботи, коротко, послідовно та змістовно визначаючи, що саме досліджувалося тим чи іншим методом. Це дасть змогу пересвідчитися в логічності та прийнятності вибору методів.

У вступі обов’язково вказуються обсяг і структура дипломної роботи за наступним зразком: Дипломна кваліфікаційна робота складається з вступу, трьох розділів, висновку та списку використаних літератури з ____ найменувань, з них джерел монографічної літератури ___, періодичної ____, довідкової____, ___додатків, ___ таблиць, ___ рисунків, ____ формул. Матеріали роботи викладено на ____ сторінках, у тому числі основний текст займає _____ сторінок.

У вступі також наводиться коротка характеристика основних розділів дипломної роботи та отриманих результатів. Конкретний його зміст та обсяг визначається в кожному випадку індивідуально і повинен бути максимально прив`язаним до теми роботи. Вступ не повинен перевищувати 4-5 сторінок друкованого тексту.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)