АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інтервал видимості

Читайте также:
  1. Вплив низької хмарності і обмеженої видимості на зліт і посадку літаків (вплив туманів, завірюх, запорошених бурь, опадів)
  2. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УМОВ БЕЗПЕКИ РУХУ ТРАНСПОРТУ ТА ПІШОХОДІВ ПРИ ПЕРЕТИНІ ПЕРЕХРЕСТЯ ВУЛИЦ. ПОБУДОВА ТРИКУТНИКА ВИДИМОСТІ
  3. Завдання вирівнювання і інтервалів
  4. Інтервальний варіаційний ряд
  5. Інтервальний варіаційний ряд частот
  6. Інтервальні оцінки для математичного сподівання
  7. На періодичні (інтервальні) та моментні.
  8. Надійні інтервали для математичного сподівання та середнього квадратичного відхилення.
  9. ПЕРЕВИЗНАЧЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ БАЗОВОГО КЛАСУ В ПОХІДНОМУ КЛАСІ. ОПЕРАЦІЯ ВИДИМОСТІ.
  10. Припустимо, що у результаті випробування отримано інтервальний варіаційний ряд ознаки
  11. Розділ 14.3. Точність оцінки. Довірча ймовірність. Довірчий інтервал

Інтервал видимості визначає документи за якийсь період часу, які буде видно при перегляді журналу. Поточний інтервал видимості виводиться в заголовку вікна журналу в дужках після назви журналу.

Для установки інтервалу видимості записів журналу...

a) Виберіть пункт "Інтервал" з меню "Дії" головного меню програми.

b) На екран буде виданий діалог "Параметри журналу".

c) У відповідних полях цього запиту необхідно вказати початкову і кінцеву дати інтервалу видимості документів. Після введення дат для установки інтервалу варто натиснути кнопку ОК.

При перегляді журналу будуть видні тільки ті документи, дати яких попадають у встановлений інтервал.

Добір

Діалог установки добору в журналі документів, журналі операцій чи журналі проводок служить для вибору виду добору і вказівки конкретного значення добору.

Для виклику діалогу на екран...

• Виберіть пункту меню "Дії" головного меню системи 1С:Підприємство - "Добір за значенням - Відібрати"

• Чи на панелі інструментів кнопку "Добір за значенням"

 

Увага Добір документів може виконуватися тільки у визначених журналах. Формальною ознакою того, чи можливий добір у конкретному журналі, є те, що пункт "Добір за значенням" меню "Дії" і кнопка панелі інструментів є активними.

Види документів, що включаються в конкретний вид добору, також визначаються в конфігурації.

У вікні "Добір" маються наступні поля і кнопки:

Поле Види добору.

У цьому полі список видів добору, встановлений у конфігурації. Для вибору виду добору необхідно виділити потрібний рядок.

Поле Значення добору.

Тут можна вибрати конкретне значення виду добору, по якому варто провести добір.

Кнопка "Установити добір за значенням"

Закриває діалог і встановлює добір за конкретним значенням. Попередньо це значення повинно бути зазначене в поле "Значення добору"

Поле Існуючі значення.

Список значень добору, отриманий по поточному (обраному в списку "Види добору") виду добору. (У цьому полі знаходяться значення існуючих полів по даному виду добору в документах (операціях, проводках) журналу). Поле заповнюється автоматично, якщо встановлений перемикач "Одержувати автоматично ", інакше потрібно натиснути кнопку "Одержати список".

 

"У діапазоні с,.. по..."

Обмежує одержуваний список існуючих числових значень.

"У межах значення"

Заповнювати список існуючих значень добору значеннями, що починаються з послідовності символів, зазначеної в поле "Значення добору".

"В інтервалі журналу"

Якщо включена, у список значень добору потраплять тільки значення з документів (операцій, проводок), розташованих в інтервалі журналу, а не у всьому журналі.

"Одержати список"

Заповнення списку значень добору по поточному (обраному в списку "Види добору") виду добору.

"Установити добір"

Закриває діалог і встановлює добір за конкретним значенням. Попередньо це значення повинно бути обране в списку "Існуючі значення".

"Одержувати по... значень"

Установлює кількість значень, що будуть вибиратися при заповненні списку існуючих значень до видачі попередження. Дозволяє виключити ситуацію, коли заповнення списку існуючих значень буде відбуватися дуже довго.

При заповненні списку значень, після зазначеного числа буде видаватися попередження "Оброблено... значень. Продовжити?". Можна продовжити чи перервати аналіз. Якщо процес одержання значень буде перерваний, у список будуть поміщені відібрані до цього моменту значення добору.

"Одержувати автоматично"

Якщо прапорець установлений, то при вході в діалог установки добору і при переключенні між видами добору список існуючих значень буде заповнюватися автоматично, без використання кнопки <Одержати список>.

"Відключити добір"

Відключає поточний добір. Журнал буде показувати всі документи чи операції.

"Скасування"

Кнопка дозволяє відмовитися від вибору нового значення установки добору, але не відключає поточний добір у журналі.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)