АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні підходи до створення веб-сторінок

Читайте также:
  1. I. Розділ Загальні основи суспільного виробництва та економічного розвитку
  2. Авторитарний і гуманітарний підходи щодо культури в богослов'ї
  3. Адміністративна структура БМР має три органи: загальні збори акціонерів, рада директорів і правління.
  4. Азербайджанська Республіка: загальні відомості
  5. Вдосконалення ветеринарної справи в державі, створення державної, відомчої та приватної ветеринарної медицини
  6. ВИХІДНІ ДАНІ. ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНОЇ РОБОТИ
  7. Глава 1. Загальні положення
  8. Державна політика в галузі створення і використання інформаційних систем, інформаційних технологій та засобів їх забезпечення
  9. Деякі загальні принципи дослідження операцій (висновки до розділу 1)
  10. Джерела створення та відтворення
  11. Див.: Загальні рекомендації з проведення аудиту ефективності використання державних коштів. Затв. постановою Колегії Рахункової палати України від 12.07.2006 № 18-4.
  12. Економічний протекціонізм і вільна торгівля. Причини «вибіркової» протекціоністської політики і загальні тенденції до лібералізації міжнародної торгівлі
І підхід (високий рівень) ІІ підхід (середній рівень) ІІІ підхід (низький рівень)
Створення документа звичайними засобами з подальшою конвертацією в HTML (не вимагає жодних знань мови HTML. Документ створюється в довільному текстовому редакторі у форматі, в якому буде відображатись у веб-браузері. Після створення документ конвертується в HTML-код). Наприклад, MSWord дозволяє зберегти відкритий документ у форматі HTML Створення веб-сторінки в спеціалізованому HTML-редакторі. Такі HTML-редактори, як правило, дозволяють створювати веб-сторінки подібно до того, як створюються документи у текстових процесорах, із форматуванням тексту, графіки, таблиць та інших елементів сторінки. При цьому сам документ зберігається відразу в HTML-коді. Крім того, такі HTML-редактори дозволяють безпосередньо редагувати HTML-код Створення веб-сторінки безпосередньо в HTML-кодах. Вимагає глибокого знання мови HTML. Редагування веб-сторінок відбувається в дещо незручному для сприйняття початківцем форматі. Однак за такого підходу можна створити дуже ефективний HTML-код, що забезпечить максимальну інформативність сторінки за її мінімального об’єму. Крім того, в такому випадку веб-дизайнеру доступні всі можливості мови HTML, які можуть не бути реалізовані у спеціалізованих HTML-редакторах

Основна веб-сторінка містить посилання на інші документи вебсайту, а документи містять посилання, відповідно, на основну веб-сторінку. Це найпростіший і найпоширеніший спосіб організації веб-сайту.

 

У цьому випадку посилання в документах задані таким чином, що існує тільки один шлях обходу сторінок веб-сайту. За каскадного способу організації сторінок відвідувачі сайту можуть переміщуватися тільки в одному з напрямків — вперед або назад.

 

У цій моделі відвідувачі можуть опинитися на деяких сторінках, тільки якщо вони йдуть правильним шляхом. Це нагадує підйом до потрібної кімнати у великому хмарочосі.

 

У цьому випадку всі сторінки веб-сайту містять посилання на інші сторінки, і користувач може легко перейти з будь-якої сторінки практично на будь-яку іншу. Ця схема може перетворитися на лабіринт, якщо вийде з-під контролю, але вона популярна в тих випадках, коли посиланнями на документи користуються не надто часто.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)