АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО КУРСОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. C. Написання курсової роботи
  2. Cтиль керівництва: сутність, вимоги у його сучасних умовах
  3. I. Розділ Загальні основи суспільного виробництва та економічного розвитку
  4. Автоматизация и роботизация
  5. Адміністративна структура БМР має три органи: загальні збори акціонерів, рада директорів і правління.
  6. Азербайджанська Республіка: загальні відомості
  7. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  8. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  9. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  10. Аналіз роботи системи
  11. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.
  12. Аналітичні реакції та вимоги до них

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

З дисципліни «Аналіз господарської діяльності»

 

для студентів спеціальності 6.030509 – «Облік і аудит»

 

Кіровоград 2010


УДК 336

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Аналіз господарської діяльності»для студентів спеціальності 6.030509 – «Облік і аудит».- Кіровоград: Кіровоградський інститут комерції. – НРЦ. – 2010. – 24 с.

 

Методичні рекомендації підготовлено для студентів Кіровоградського інституту комерції, які навчаються за навчальними планами підготовки бакалаврів напряму обліку і аудиту. Методичні рекомендації описують за окремими стадіями весь процес написання та підготовки до захисту курсової роботи: від вибору теми до правил оформлення самої курсової роботи та її захисту.

 

 

Укладач:

 

Затверджено на засіданні кафедри фінансів Кіровоградського інституту комерції (Протокол № від 2010 р.)

Схвалено науково-методичною радою Кіровоградського інституту комерції.


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Курсова робота є однією з найефективніших форм самостійної роботи студентів.

Навчальним планом спеціальності 6.030509 – «Облік і аудит» передбачене виконання курсової з дисципліни «Аналіз господарської діяльності»».

Мета виконання курсової роботи — допомогти студентові закріпити та поглибити теоретичні знання, здобуті у процесі вивчення дисципліни «Аналіз господарської діяльності».

Виконання студентами курсової роботи підбиває підсумок якості оволодіння пройденим матеріалом, дозволяє визначити глибину та міцність отриманих знань, виробляє навички самостійної роботи над літературними джерелами, здатність до науково – дослідницької роботи та прийняття науково обґрунтованих управлінських рішень. Одночасно, накопичений матеріал за темою курсової роботи є базою для виконання аналітичних завдань дипломної роботи.

 

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО КУРСОВОЇ РОБОТИ

У курсовій роботі необхідно показати знання економічної теорії, її стану на сучасному етапі розвитку господарства України, продемонструвати вміння використовувати теоретичні знання та практичні навички з економічного аналізу, отриманні під час навчання, робити висновки та розробляти науково обґрунтовані управлінські рішення.

Курсова робота повинна довести вміння студента самостійно визначати мету дослідження та осягти її. Таке дослідження є творчим і передбачає теоретичну розробку теми й оцінки літературних та інших джерел з проблеми, що розглядає вивчення чинної практики аналітичної роботи та розробку конкретних рекомендацій щодо вдосконалення методики аналізу й підвищення ефективності роботи підприємства. До роботи ставляться такі вимоги:

- творчій підхід до вибраної теми, самостійне виконання досліджень за проблемою, що вивчається, правильне та глибоке теоретичне висвітлення теми, взаємозв'язок теоретичних питань з практикою діяльності підприємств;

- усвідомлення результатів дослідження та вміння робити

узагальнення і надавати рекомендації щодо підвищення ефективності роботи підприємства;

- знання можливостей сучасних засобів обчислювальної техніки та вміння використовувати їх у процесі дослідження та при розробці рекомендацій.

Робота повинна базуватися на вітчизняних і зарубіжних літературних джерелах, а також містити в собі матеріали конкретного підприємства.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)