АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

СИСТЕМА ПОТОЧНОГО І ПІДСУМКОВОГО КОНТРОЛЮ

Читайте также:
  1. A) прогрессивная система налогообложения.
  2. C) Систематическими
  3. ERP и CRM система OpenERP
  4. I СИСТЕМА, ИСТОЧНИКИ, ИСТОРИЧЕСКАЯ ТРАДИЦИЯ РИМСКОГО ПРАВА
  5. I. Організація та проведення модульного і підсумкового контролю
  6. I. Суспільство як соціальна система.
  7. I.2. Система римского права
  8. II. Органы и системы эмбриона: нервная система и сердце
  9. III. Органы и системы эмбриона: пищеварительная система
  10. NDS і файлова система
  11. SCАDA-системы: основные блоки. Архивирование в SCADA-системах. Архитектура системы архивирования.
  12. V2: ДЕ 57 - Фундаментальная система решений линейного однородного дифференциального уравнения

Складовими системи поточного контролю нань є контроль знань на лекціях, на семінарських заняттях, модульний контроль, знань та підсумковий контроль знань, що проводиться на заліку та іспиті.

Модульний контроль знань враховує навчально-тематичний план дисципілни і передбачає написання контрольної роботи відповідно до графіку. Контролю підлягають знання та результати виконання навчально-тематичного плану, навчальної програми.

Модульному контролю передує контрол знань на семінарських заняттях. Останній включає в себе виявлення та обговорення складних питань тем семінарських заняттях, розв’язання практичних завдань, написання самостійних робіт та оцінюється в балах. Не оцінюються в балах результати контролю знань на лекціях. Цей контроль здійснюється з метою активації навчальної роботи, виявлення і розкриття актуальних питань, що вимагають від студентів додаткової інформації, додаткових знань, однак впливає на кінцеву оцінку результатів поточного контролю.

Кінцева оцінка результатів поточного конторлю враховує оцінку результатів роботи на семінарських заняттях, оцінку самостійної роботи та оцінку результатів модульної контрольної роботи.

Якщо у підсумку загальна оцінка результатів поточного контролю знаходиться у межах 90-100 балів, це означає, що особа павністю і у встановлений строк виконала передбачені програмою роботи і лише окремі з них не досягли належної якості, не врахували чи не повністю врахували необхідний норматичний чи теоретичний матеріал. Оскільки такі факти відомі і ліквідовані, з часом не повторювалися, відповідну особу можна розглядати як таку, яка в цілому стійко володіє предметом дисципліни, необхідними знаннями й уміннями, може бути звільнена від іспиту з оцінкою «відмінно».

У випадках, коли загальна підсумкова оцінка результатів поточного контролю не досягає 90 балів, вона свідчить про те, що особа, виконуючи повністю чи в строк роботи, передбачені програмою дисципліни, знижує їх якість, що негативно відбивається на кінцевій оцінці результатів поточного іпідсумкового контролю.

Якщо з кінцевою оцінкою особа не погоджується, вона вправі підвищити свій рейтинг шляхом складання іспиту або заліку. Перелік питань, що виносяться на залік та іспит, наведено низче. Кожен студент має розкрити зміст та дати їх розширене тлумачення усно.

 

Оцінювання знань студентів за націанальною шкалою та шкалою ECTS

 

 

Рейтингові бали за шкалою Академії Оцінка на національною шкалою Оцінка за шкалою ECTS
90-100 відмінно А
82-89 Добре   B
75-81 C
67-74 Задовільно D
60-66 E
35-59 Незадовільно (не зараховано) FX
1-34 F

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)