АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. C. Написання курсової роботи
  2. Cтиль керівництва: сутність, вимоги у його сучасних умовах
  3. Автоматизация и роботизация
  4. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  5. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  6. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  7. Аналіз роботи системи
  8. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.
  9. Аналітичні реакції та вимоги до них
  10. Б. Аварійний режим роботи трьохфазної мережі з ізольованою нейтраллю.
  11. Безопасность функционирования автоматизированных и роботизированных производств.
  12. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.

 

Робота має бути написана грамотно, охайно оформлена, містити всі розділи, передбачені цими методичними рекомендаціями.

Текстова частина роботи виконується на одній стороні аркушів формату А4 (210 x 297 мм), акуратно, без виправлень. Текст необхідно розмішувати на аркуші, дотримуючись таких розмірів полів:
зліва не менше 30 мм, вгорі та внизу – не менше 20 мм;
справа – не менше 10 мм. Щільність тексту повинна бути однаковою, на сторінці повинно бути 30 рядків. Висота шрифту Times New Roman текстового редактора Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом.

Курсова робота починається з титульної сторінки (додаток А); друга сторінка – завдання (видається керівником курсової роботи), третя – зміст з повними назвами всіх розділів роботи і зазначенням сторінок, на яких вони розпочинаються. В кінці роботи розміщується список використаних джерел. При необхідності в роботі наводять додатки.

Кожний новий розділ починають з нової сторінки. Заголовки структурних частин роботи («ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ», «ДОДАТКИ») пишуться симетрично до тексту великими літерами. Відстань від заголовка розділу до тексту та від заголовка пункту до попереднього тексту повинна дорівнювати 3–4 інтервалам.

Сторінки текстової частини нумеруються арабськими цифрами. Номер ставиться у правому верхньому куті аркуша, без крапки в кінці.

Перші дві сторінки не нумеруються (титульний аркуш і завдання), нумерація починається з третьої сторінки. На ній проставляють цифру 3.

Викладати матеріал необхідно стисло, логічно, послідовно, супроводжуючи необхідними таблицями, графіками, рисунками. Всі ілюстрації мають стосуватись теми роботи і розкривати її зміст. Рисунки і таблиці розміщують після першого згадування про них у тексті і нумеруються арабськими цифрами у межах розділу. Наприклад, таблиця 3.1 (у третьому розділі друга таблиця); рис.2.1 (у другому розділі перший рисунок).


СТРУКТУРА І ЗМІСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Загальний зміст роботи

 

Загальна структура курсової роботи повинна мати такий вигляд:

Титульний аркуш

Завдання для виконання роботи

Зміст

ВСТУП

РОЗДІЛ 1 БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ КУЛЬТУРИ, МОЖЛИВОСТІ РЕКОМЕНДОВАНИХ СОРТІВ

РОЗДІЛ 2 ОЦІНКА ГРУНТОВО-КЛІМАТИЧНИХ УМОВ ВИРОЩУВАННЯ

2.1. Кліматичні умови

2.2. Ґрунтові умови

РОЗДІЛ 3 ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ КУЛЬТУРИ

3.1. Розміщення в сівозміні

3.2. Система обробітку ґрунту

3.3. Система удобрення

3.4. Сівба

3.4.1. Розрахунок норм висіву

3.4.2. Підготовка насіння

3.4.3. Строки, способи, глибина сівби

3.5. Догляд за посівами

3.6. Збирання врожаю і первинна обробка

РОЗДІЛ 4 ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА ВИРОЩУВАННЯ КУЛЬТУРИ

ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)