АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Топ найбільш шкідливих дієт

Читайте также:
  1. Анкетування - це найбільш поширений у соціології метод.
  2. Випишіть три партії, що на виборах 1994 р. набрали найбільшу кількість голосів, зазначте прізвища їх лідерів і яку ідеологію вони сповідують.
  3. ВПЛИВ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ
  4. Гранично допустима концентрація шкідливих речовин у повітрі. (ГДК). Методи контролю.
  5. Гранично допустима концентрація шкідливих речовин. Класифікація шкідливих речовин за ступенем впливу на організм людини
  6. За будь-якої форми отруєння характер впливу шкідливих речовин на організм людини визначається їх токсичністю, тобто мірою їх фізіологічної активності.
  7. Загальні фізичні характеристики найбільш поширених небезпечних хімічних речовин
  8. Найбільш відомі сімейства операційних систем: MS-DOS, MS Windows, UNIX, Linux, Mac OS і ОС реального часу.
  9. Найбільш поширені типи поперечних профілів вулиць і доріг
  10. Найбільш просте рівняння стану системи – рівняння стану для 1 моль ідеального газу
  11. Найбільше щастя найбільшого числа людей». І.Бентам
  12. НОРМУВАННЯ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН

Реферат

на тему:

«Шкода дієт. Крок за кроком до анорексії»
З дисципліни
«ОБЖ та основи екології»

 

 

Виконала:
студентка І курсу
групи ТХН-14
Іващенко Лілія Миколаївна

Викладач:

 

 

Київ 2015

Зміст

Вступ

Топ найбільш шкідливих дієт.

Дієта - крок до анорексії.

4. Найхудіша дівчина планети.

5. Висновок. Як зберегти здоров'я і залишатися стрункою.

 

 

Вступ

Багато жінок і дівчат, які бажають скинути пару-трійку кілограмів, приймають рішення сісти на той чи інший тип дієти і сміливо урізують свій раціон харчування. І це незважаючи на те, що про шкоду і можливих нехороших наслідки деяких дієт відомо досить багато.

Як вам скажуть багато фахівців-дієтологи, шкідливих дієт дійсно багато, і вони можуть бути дуже небезпечними для нашого організму. Тому, щоб уникнути ускладнень і важких наслідків того чи іншого типу дієти, неодмінно потрібно зважити всі "за" і "проти", а також обов'язково порадитися з лікарем.

Наприклад, багато хто впевнений, що найкращим способом схуднути є голодування, тобто повна відмова від вживання їжі. Ця ідея таїть у собі колосальну небезпеку, тому що наш організм просто не може довгий час обходитися без їжі. Крім порушень обміну речовин і підвищеної небезпеки заробити виразку шлунка, голодуючі наражаються на небезпеку заробити проблеми з тиском, хвороби серця, розлади імунітету і так далі. На жаль, голодування, як і різні шкідливі дієти, завдають значної шкоди здоров'ю дуже багатьох з нас, при цьому не завжди навіть дозволяючи скинути зайві кілограми.

Ще однією групою досить небезпечних дієт є так звані монодієти. Вони мають на увазі вживання дуже обмеженої кількості продуктів, таких як тільки свіжі фрукти і овочі, або тільки знежирені молочні продукти, тільки приготовані на пару овочі, або тільки нежирне м'ясо та риба. Варіантів таких дієт існує маса, і ті, хто дотримуються такого плану харчування більше, ніж 2-3 дні, піддають свій організм дуже серйозному ризику. Адже якщо ви харчуєтеся, наприклад, тільки цитрусовими або тільки ананасами, ви будете регулярно недоотримувати якісь важливі для вашого здоров'я поживні речовини, що не містяться в цих продуктах харчування.

Шкідливими дієтами, які швидше руйнують здоров'я, ніж приносять користь організму, вважаються такі дієти, як капустяна, грейпфрутова, безжирова дієта, і навіть широко відома дієта Аткінса. Остання є дуже популярною у наш час і заснована така дієта на практично повне скасування споживання вуглеводів, що по ідеї повинно привести до втрати зайвих кілограмів. Проте, багато фахівців попереджають, що збільшене вживання білків може призвести до згубних наслідків. Зокрема, можуть серйозно постраждати нирки і серцево-судинна система організму, а також може бути завдано серйозної шкоди тим, хто страждає від такої хвороби, як цукровий діабет.

Нарешті, з дуже великою часткою ризику пов'язані незвичайні дієти, такі як, наприклад, нікотинова дієта, або дієта, яка має на увазі один прийом їжі в день. Такі шкідливі дієти просто за визначенням доставляють набагато більше негативних ефектів, ніж позитивних, і навіть якщо вони в якомусь ракурсі і можуть призвести до втрати ваги, така втрата буде нездоровою. Остерігайтеся таких дієт і вибирайте для себе дієту тільки з урахуванням специфіки вашого організму.

 

Топ найбільш шкідливих дієт

Фахівці вважають, що дієти завдають непоправної шкоди організму і не сприяють зниженню ваги, а навпаки шкідливі для здоров'я і надають ефект схуднення тільки на найкоротший час. Серед небезпечних дієт дієтологи виділяють 7 дієт, які особливо шкідливі і небезпечні для здоров'я.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)