АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Для цього потрібно

Читайте также:
  1. Відповідно до цього під змістом Світового Розуму стали розуміти Христа, Світової
  2. З урахуванням цього грошово-кредитна політика повинна ґрунтуватись на таких принципах:
  3. І. Визначимо ефект від інвестиційної діяльності по проекту, для цього розрахуємо потік реальних грошей, який наведено в таблиці 3.2.
  4. Після відкриття запиту в режимі «конструктор» в поле «условие отбора» під полем «Місто» потрібно ввести «Київ», зберегти, затим перейти в режим таблиці і переглянути результат.
  5. Поняття які потрібно знати і розуміти
  6. Скільки потрібно пам'яті
  7. У відкритому вікні бази даних потрібно відкрити вкладнику «Формы» і натискуємо кнопку «Создать». У результаті відкривається вікно «Новая форма».
  8. ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ХОРОШОГО ТЕКСТУ
  9. Які примочки після промивання великою кількістю холодної води потрібно робити при опіку шкіри лугом?
  10. Які пристрої потрібно використовувати для контролю наявності зерна в бункерах зерноочисного агрегату?
  11. Якщо реактив розлився, його слід негайно зібрати, провітрити приміщення і добре відмити місце від залишків. Для цього слід одягнути гумові рукавиці й, якщо є, респіратор.

Лабораторна робота № 5

План

  1. Різні способи створення таблиць.
  2. Форматування таблиць.
  3. Перетворення тексту в таблицю.
  4. Прості обчислення в таблиці.
  5. Створення колонок.

Методичні рекомндації

Задача 1

Підготуйте таблицю, яка містить розклад занять вашої групи на поточний семестр

Понеділок Пара Початок Тиждень Назва предмета Аудиторія
  8.20   ІКТ (лаб.) І – 31
  ІКТ (лаб.) І –15
...        
  16.10   ІКТ І – 40
 

 

Для цього потрібно

1. Створити таблицю із 6 стовпчиків на … рядків. Для цього можна виконати команду Таблица ® Добавить таблицу або Таблица ® Нарисовать таблицу або кнопку на панелі інструментів.

2. Встановити необхідну ширину стовпців можна за допомогою лінійки.

3. Виділити перший стовпчик і виконати команду Объединить ячейки з пункту Таблица абонатиснути кнопку на панелі Таблицы и границы (щоб включити панель: Вид ® Панели инструментов ® Таблицы и границы).

4. Змінити напрям тексту в першому стовпчику можна за допомогою команди Направление текста з пункту Формат або кнопки на панелі Таблицы и границы.

5. Вирівняти текст у комірці можна за допомогою команди Выравнивание в ячейке з контекстного менюабо кнопки на панелі Таблицы и границы

6. Щоб залити комірку чи стовпчик кольором, спочатку потрібно їх виділи, а потім можна виконати команду Границы и заливка з пункту Формат або використати кнопку на панелі Таблицы и границы.

7. У другому та третьому стовпчиках об’єднуємо комірки по дві починаючи з другої. Якщо предмет читається щотижня або пара проводиться в одній і тій же аудиторії, то в стовпчику Назва предмета чи Аудиторія необхідно об’єднати відповідні комірки.

8. Аналогічно продовжуємо, додаючи необхідну кількість рядків, створювати розклад занять на інші дні тижня.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)