АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок видачі завдання на курсову роботу

Читайте также:
  1. I. Порядок медицинского отбора и направления на санаторно-курортное лечение взрослых больных (кроме больных туберкулезом)
  2. III Общий порядок перемещения товаров через таможенную границу Таможенного союза
  3. III. Домашнє завдання
  4. III. Порядок защиты дипломной работы
  5. IV. Домашнє завдання
  6. J Додаткові завдання
  7. V. Домашнє завдання.
  8. V. ПОРЯДОК ОФОРМЛЕНИЯ РЕЗУЛЬТАТОВ ИНСПЕКТИРОВАНИЯ МЕСТ ПРИНУДИТЕЛЬНОГО СОДЕРЖАНИЯ
  9. А Порядок работы на станции при тахеометрической съемке. Вычислительная и графическая обработка результатов съемки.
  10. А) Завдання і джерела ревізій основних засобів
  11. Административные взыскания и порядок их наложения
  12. Административный порядок предоставления земельных участков, находящихся в государственной собственности.

Виконання курсової роботи починається з вибору теми. Закріплення тем курсових робіт проводиться на підставі видачі завдання кожному студенту і затверджується на засіданні кафедри.

Редакційно формулювання теми може уточнюватися в процесі написання курсової роботи, але в межах обраної проблеми дослідження.

З метою наукової професійної допомоги при підготовці курсової роботи призначається науковий керівник,який має науковий ступінь.

Науковий керівник надає допомогу з питань написання курсової роботи.

Процес підготовки, написання курсової роботи виконується відповідно календарного плану виконання курсової роботи і здійснюється послідовно у декілька етапів:

1. Вибір теми

2. Складання плану курсової роботи

3. Збір матеріалу, необхідного для виконання теми курсової роботи

4. Добір та опрацювання літератури з теми, підготовка й оформлення бібліографії

5. Обробка та аналіз зібраного матеріалу

6. Робота над змістом курсової роботи, підготовка першого варіанту тексту роботи, обговорення тексту з науковим керівником

7. Доробка тексту курсової роботи з урахуванням пропозицій наукового керівника

8. Узгодження остаточного тексту з науковим керівником

9. Здача курсової роботи

10. Публічний захист курсової роботи

Актуальність теми обговорюється і узгоджується з керівником курсової роботи. Головною вимогою до вибору теми є її актуальність і зацікавленість студента.

Вибір теми курсової роботи на другому курсі доцільно пов’язати з можливістю її послідовної розробки на наступних курсах. Необхідно враховувати не тільки актуальність і теоретико-прикладне значення теми курсової роботи, але й враховувати можливості її реалізації під час самого процесу навчання в університеті.

Обрання теми і розробка структури курсової роботи є підставою для цілеспрямованого пошуку літературних джерел, створення власної картотеки чи списку. Пошук літератури і початкове ознайомлення з нею необхідно, насамперед, для складання плану роботи і одержання загального уявлення про її зміст. Перед складанням плану студент знайомиться із основними літературними джерелами: монографіями, науковими публікаціями у вітчизняних та зарубіжних виданнях, Інтернет-виданнях, звітами про науково-дослідні роботи, навчальною літературою тощо, що дозволяє розібратися в найважливіших питаннях теми.

Пошук літератури - самостійна робота студента, яка повинна починатися з роботи в бібліотеці. Добираючи літературу, необхідно звертати увагу на авторів, що займаються даними проблемами, надаючи перевагу при цьому найбільш новим.

Окремі частини курсової роботи повинні виконуватися послідовно, матеріал викладатися логічно. Студент повинен повністю розкрити тему курсової роботи, а для цього необхідно приділити увагу сучасним теоретичним і методичним розробкам, розглянути і творчо осмислити відповідну наукову літературу та періодичні видання, визначити своє ставлення до дискусійних питань теми роботи. На основі проведеного аналізу емпіричних або звітних даних, отриманих особистих результатів та узагальнень потрібно зробити висновки.

У висновках викладають найбільш важливі результати, отримані в роботі, зазначають існуючі недоліки, а також висловлюють пропозиції щодо можливостей подальшого покращення, діяльності об'єкта досліджень.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)