АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Методичні рекомендації. Державний вищий навчальний заклад

Читайте также:
  1. Див.: Загальні рекомендації з проведення аудиту ефективності використання державних коштів. Затв. постановою Колегії Рахункової палати України від 12.07.2006 № 18-4.
  2. Ефективність системи управління, методичні підходи до її оцінки.
  3. Загальні висновки і рекомендації
  4. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  5. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  6. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  7. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
  8. Загальні рекомендації
  9. Загальні рекомендації для проведення такої бесіди.
  10. Загальні рекомендації до виконання другої частини звіту
  11. Загальні рекомендації до виконання першої частини звіту
  12. Загальні рекомендації.

Державний вищий навчальний заклад

«ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ КОЛЕДЖ ДИЗАЙНУ ТА ЕКОНОМІКИ»

 

 

МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО

Методичні рекомендації

до виконання курсової роботи

для студентів денної форми навчання

за напрямом підготовки 0516

Текстильна та легка промисловість

спеціальності 5.05160203

«Моделювання та конструювання промислових виробів»

 

 

Швейна промисловість використовує для виготовлення виробів ве­лику кількість різноманітних матеріалів, які сильно відрізняються за складом, будовою та властивостями: тканини, трикотажні та неткані полотна, плівкові та дубльовані матеріали, хутра та інші.

Асортимент матеріалів для одягу постійно оновлюється за рахунок розробки нових структур, використання хімічних матеріалів, нових видів волокон та ниток, спеціальних видів оздоблення тощо. Значно збільшується виготовлення формостійких трикотажних полотен, нетканих матеріалів, шту­чної шкіри та хутра; плівкових матеріалів та фурнітури,

В цих умовах особливе значення набуває обґрунтований вибір матеріалів для виготовлення виробів. Науково обґрунтований вибір матеріалів та раціональне їх використання з урахуванням властивостей при проектуванні та виготовленні одягу в значній мірі визначають якість швейного виробу, зруч­ність його в експлуатації та стійкість в процесі ношення, економічність і техно­логічність виготовлення виробу.

Мета курсової роботи:

· освоєння студентами методів конфекціювання матеріалів для виготовлення одягу:

· набуття навичок підбору конкретних матеріалів з урахуванням їх властивостей для проектування одягу заданого виду, які забезпечують виго­товлення швейних виробів високої якості.

Завдання курсової роботи – закріпити і поглибити отриманні знання з матеріалознавства, конфекціювання, технології, конструюванню промислових виробів та інших спеціальних дисциплін (завдяки використання їх в курсовій роботі); розширити свої знання шляхом вивчення Державних стандартів, прейс­курантів, альбомів зі зразками матеріалів та іншої літератури, поглибити знання з економіки шляхом встановлення доцільності застосування конкрет­ного матеріалу для того чи іншого виробу; розвивати навички грамотного ви­кладення тексту пояснювальної записки, переконливого обґрунтування прийнятих рішень; розвивати почуття відповідальності за виконану роботу.

Курсова робота являє собою самостійне розв’язання технологічної задачі, зв’язаної з обґрунтуванням вимог до матеріалів, які використовують для ви­готовлення швейних виробів; вибору конкретних матеріалів та розробки ре­комендацій щодо їх раціонального використання і особливості обробки в умовах швейного виробництва.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)