АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ЩОДО ПОРЯДКУ ВИКОНАННЯ, ЗМІСТУ ТА ОФОРМЛЕННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ

Читайте также:
  1. Cтиль керівництва: сутність, вимоги у його сучасних умовах
  2. I. Розділ Загальні основи суспільного виробництва та економічного розвитку
  3. Абезпечення громадського порядку і громадської безпеки.
  4. Адміністративна структура БМР має три органи: загальні збори акціонерів, рада директорів і правління.
  5. Азербайджанська Республіка: загальні відомості
  6. Акти офіційного тлумачення (інтерпретаційні акти) – це правові акти, прийняті компетентними державними органами, що містять роз’яснення норм права або порядку їх застосування.
  7. Аналітичні реакції та вимоги до них
  8. ВАРІАНТИ КОНТРОЛЬНИХ РОБОТИ З ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО ПРАВА ДЛЯ ГРУП ЗМГГТ-11, ЗМГРБ-11
  9. Вентиляція. Вимоги до вентиляції.
  10. Види електропроводок і вимоги до них
  11. Вимоги до бланків документів
  12. Вимоги до бланків документів. Оформлювання сторінки

 

1.1. Порядок розподілу варіантів.

Варіанти контрольних робіт розподіляються між студентами окремої навчальної групи відповідним методистом в залежності від останнього номеру журнального списку групи, в якій навчається студент.

Варіант 1 виконують студенти, чиї номери в журнальному списку групи закінчуються на цифру “1”; варіант 2 виконують студенти, чиї номери в журнальному списку групи закінчуються на цифру “2”; в аріант 10 виконують студенти, чиї номери в журнальному списку групи закінчуються на цифру “0” відповідно.

Зміна варіанту не припускається.

 

1.2. Загальні вимоги щодо оформлення контрольної роботи.

Обсяг роботи повинен складати не менше 12-16 сторінок рукописного тексту, або 8-10 сторінок машинописного тексту, виконаних на аркушах формату А 4 без урахування титульної сторінки, сторінки з планом роботи, сторінки з переліком використаних джерел та додатку.

При виконанні роботи на комп’ютері слід використовувати шрифт Times New Roman. Розмір шрифту – 14 пт. Міжрядковий інтервал – полуторний. Поля встановлюються таких розмірів: верхнє поле – 2 см.; нижнє поле – 2 см.; ліве поле – 3 см.; праве поле – 2 см.

При виконанні роботи в зошиті обсяг роботи повинен становити 12-16 аркушів (22-32 сторінок).

При використанні нормативних актів та інших джерел слід наводити посилання на відповідні джерела. Посилання вказується в квадратних дужках, де перша цифра позначає номер джерела в списку використаних джерел, а друга – відповідну сторінку. Якщо у роботі наводиться посилання на нормативний акт, сторінка не вказується.

Наприкінці роботи проставляється дата виконання роботи та власний підпис виконавця.

Порушення вимог щодо оформлення роботи не припускаються.

 

1.3. Загальні вимоги щодо змісту контрольної роботи.

Контрольна робота складається з теоретичного питання, теоретико-практичного питання та додатку.

Перше питання пов’язане з загальними положеннями про договір, договірну роботу, її зміст та основні стадії (зокрема зі стадіями укладання договору, виконання договору тощо). Друге питання стосується тієї чи іншої умови договору (про предмет, про строк, про ціну тощо). Додаток включає в себе проект договору певного виду.

Розкриття змісту першого питання роботи повинно бути повним та ґрунтовним. При цьому студент не повинен висвітлювати всі проблеми, що виникають у відповідній сфері, наводити повний зміст існуючих теорій, проводити глибокий аналіз суспільних відносин та законодавства, яке їх регулює. Основна увага при відповіді на теоретичне питання повинна приділятися з’ясуванню того, які нормативні акти регулюють певні суспільні відносини та проведенню аналізу основних положень цих нормативних актів.

При розкритті другого питання роботи студент повинен провести характеристику конкретної умови договору. При цьому студенту потрібно навести як загальнотеоретичні положення про зміст відповідної умови, так і на конкретних прикладах показати, як в договорах того чи іншого виду може бути зафіксована ця умова.

При складанні проекту договору потрібно дотримуватися вимог чинного законодавства, які регулюють відповідний вид договорів.

При виконанні контрольної роботи слід використовувати чинні нормативні акти. При висвітленні основних положень відповідних нормативних актів бажано використовувати учбові та наукові джерела (посібники, підручники, наукові статті тощо) з урахуванням наведених вище вимог.

 

1.4. Підстави для не зарахування контрольної роботи.

 

Контрольна робота не може бути зарахована у наступних випадках:

1. При написанні роботи були використані нормативні акти, що втратили чинність.

2. Контрольна робота тотожна іншій контрольній роботі.

3. Не в повному обсязі (менш ніж на 50 відсотків) розкритий зміст питань плану. Це має місце у разі повного не розкриття одного питання плану або суттєвого не розкриття обох питань плану.

4. У разі відсутності додатку.

5. У разі порушення вимог щодо оформлення роботи та її об’єму.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)