АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. Інститут бізнесу економіки та інформаційних технологій

Читайте также:
  1. I. Розділ Загальні основи суспільного виробництва та економічного розвитку
  2. Адміністративна структура БМР має три органи: загальні збори акціонерів, рада директорів і правління.
  3. Азербайджанська Республіка: загальні відомості
  4. Взаємне положення двох прямих.
  5. Взаємне положення прямої та площини.
  6. ВИХІДНІ ДАНІ. ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНОЇ РОБОТИ
  7. Вкажіть базове положення генезису організації
  8. Глава 1. Загальні положення
  9. Деякі загальні принципи дослідження операцій (висновки до розділу 1)
  10. Див.: Загальні рекомендації з проведення аудиту ефективності використання державних коштів. Затв. постановою Колегії Рахункової палати України від 12.07.2006 № 18-4.
  11. Економічний протекціонізм і вільна торгівля. Причини «вибіркової» протекціоністської політики і загальні тенденції до лібералізації міжнародної торгівлі
  12. З ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Інститут бізнесу економіки та інформаційних технологій

Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної діяльності

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

До проходження виробничої практики

Студентами напряму 0502 «Менеджмент»

Спеціальності 7.050206 «Менеджмент ЗЕД»

Денної форми навчання

Одеса 2006


МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Інститут бізнесу економіки та інформаційних технологій

Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної діяльності

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

До проходження виробничої практики

Студентами напряму 0502 «Менеджмент»

Спеціальності 7.050206 «Менеджмент ЗЕД»

Денної форми навчання

Затверджено на засіданні кафедри №____

Від «__»___________200__р.

Одеса 2006

ЗМІСТ

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ  
2. ВИМОГИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ Й ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧЬОЇ ПРАКТИКИ  
3. ВИМОГИ ДО ЗМІСТУ ЗВІТУ  
4. ОФОРМЛЕННЯ ЗВІТУ  
Додатки  

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Дійсні методичні вказівки є основним учбово-методичним документом, що визначає проведення практики за фахом. Практика є частиною виробничого процесу, важливим етапом підготовки менеджера-економіста.

Відповідно до навчального плану студенти проходять виробничу практику в 6 семестрі. Без оцінки за практику студенти не допускаються до навчання в наступному семестрі.

Практика переважно проводиться за місцем майбутньої роботи студентів на виробничих підприємствах організаціях, установах усіх форм власності, де здійснюється зовнішньоекономічна діяльність.

В основі виробничої практики лежить активна діяльність студентів на підприємстві, особиста участь їх у виробничому процесі як членів колективу підприємства, що дозволяє їм знаходити застосування своїм теоретичним знанням, здобувати навички організаторської роботи, знайомити з діяльністю підприємства.

Виробнича практика як вид навчальних знань будується у формі самостійного виконання студентами в умовах виробництва певних програмою виробничо-економічних завдань відповідно до встановлених мет і завданнями.

Метою практики як виду навчальних занять є ознайомлення студентів з діяльністю підприємств (установ) і організацій, вироблення вмінь і навичок прийняття економічних рішень і здійснення професійної управлінської діяльності в умовах реального переддипломного середовища, конкретизація й використання засвоєних раніше різноманітних знань, отриманих у процесі навчання.

У зв'язку з тим що менеджер повинен орієнтуватися у всіх економічних процесах, що проходять на керованому підприємстві, студенти в час проходження практики знайомлять із діяльністю всіх економічних відділів і служб.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)