АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні вимоги. ДР друкують на аркушах білого паперу формату А4 (210×297мм)

Читайте также:
  1. Cтиль керівництва: сутність, вимоги у його сучасних умовах
  2. I. Розділ Загальні основи суспільного виробництва та економічного розвитку
  3. Адміністративна структура БМР має три органи: загальні збори акціонерів, рада директорів і правління.
  4. Азербайджанська Республіка: загальні відомості
  5. Аналітичні реакції та вимоги до них
  6. Вентиляція. Вимоги до вентиляції.
  7. Види електропроводок і вимоги до них
  8. Вимоги до бланків документів
  9. Вимоги до бланків документів. Оформлювання сторінки
  10. ВИМОГИ ДО ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ СИСТЕМ ПРИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ І РЕМОНТІ
  11. ВИМОГИ ДО ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ СИСТЕМ ПРИ МОНТАЖІ І ПУСКОНАЛАГОДЖУВАЛЬНИХ РОБОТАХ
  12. ВИМОГИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

ДР друкують на аркушах білого паперу формату А4 (210×297мм). Друковані аркуші вставляють у папку-швидкозшивач без файлів, лише один файл для документів (рецензія керівника ДР, щоденник з виробничої практики, виробнича характеристика, наряд-завдання та роздрукований варіант зробленого наряду-завдання) та для компакт-диска, на який записують файли ДР, презентації і виконаного наряду-завдання. Обсяг основного тексту ДР повинен складати ― 20-30 сторінок.

Такий обсяг ДР розрахований на комп'ютерний набір з використанням шрифту Times New Roman текстового редактора MS Word розміру 14 з полуторним (1,5) міжрядковим інтервалом.

Текст роботи необхідно друкувати, залишаючи поля таких розмірів:

· ліве — 30 мм;

· праве — 15 мм;

· верхнє і нижнє — 20 мм.

Текст основної частини ДР поділяється на розділи, підрозділи, пункти і підпункти.

Заголовки структурних частин роботи (ЗМІСТ, СПИСОК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ (якщо є), ВСТУП, РОЗДІЛ, ВИСНОВКИ, СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ, ДОДАТКИ (якщо є)) друкуються великими літерами симетрично до тексту , напівжирним зображенням (Ж). Кожну структурну частину ДР слід починати з нової сторінки.

Заголовки підрозділів друкуються рядковими (маленькими) літерами (окрім першої великої) з абзацного відступу, напівжирним зображенням (Ж). Крапка в кінці заголовка не ставиться. Якщо заголовок складається з двох чи більше речень, то їх розділяють крапкою. Відстань між заголовком і текстом (попереднім та наступним) повинна складати 2 інтервали.

Заголовки пунктів друкуються рядковими (маленькими) літерами (окрім першої великої) з абзацного відступу в підборі до тексту напівжирним зображенням (Ж). Наприкінці заголовка, надрукованого в підбір до тексту, ставиться крапка. Відстань між заголовком і попереднім текстом повинна складати 2 інтервали. Наступний текст подається відразу ж після крапки.

У загальний обсяг ДР не входять список використаних джерел, додатки, таблиці і малюнки, що займають повну сторінку. Проте всі сторінки вказаних структурних елементів, роботи піддаються загальній нумерації.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)