АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТА ВИКОНАННЯ ЗВІТІВ

Читайте также:
  1. III. Самостійне виконання учнями практичних завдань
  2. V. Організація виконання та захисту курсової роботи
  3. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  4. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  5. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  6. Аналіз виконання договірних зобов’язань і реалізації продукції
  7. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  8. Варіанти завдань до виконання структурних схем
  9. Взаємозв'язок звітів
  10. Види стандартних звітів
  11. Виконання бюджетів.
  12. Виконання видатків загального фонду Державного бюджету України за функціональною класифікацією в 2012 р.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.

ВСП „Комсомольський індустріальний технікум„

Вищого державного закладу освіти „Приазовський державний технічний університет„

 

ПРАКТИЧНІ

РОБОТИ

З ДИСЦИПЛІНИ «РУДНИКОВИЙ ТРАНСПОРТ»

 

 

ЗМІСТ

  стор
Вступ  
Організація проведення практичних работ. та виконання звітів  
Правила безпеки при виконанні практичних работ.  
Перелік практичних робот.  
Інструкції до практичних робот.  
Додатки  

.

 

ВСТУП

 

У учбовому процесі вищих учбових закладів 1-2 рівня акредитації разом з теоретичним навчанням значне місце відводиться виконанню практичних робіт. Правильне поєднання теоретичних знань з практикою забезпечує високу якість підготовки молодших спеціалістівспеціалістів.

Керівництво по практичних роботах складене у відповідності з
учбовою програмою дисципліни «Гірничі Рудниковий транспорт» для спеціальності «Експлуатація та ремонт гірничогогірничого електромеханічного обладнанняобладнання та автоматичних пристроїв».
Приділена увага чіткому формулюванню програми кожної практичної роботи, порядку її виконання і аналізу результатів роботи, а також порядку оформлення звітів по практичних роботах.

Дане керівництво дозволить підвищити рівень теоретичної і професійної підготовки майбутніх фахівців.

 

 

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ РОБОТ

ТА ВИКОНАННЯ ЗВІТІВ.

 

При виконанні практичних робот по дисципліні «Рудниковий транспорт» студенти вивчають галузь застосування конструкції, принципу дії, правил безпечного використання транспортних машин, а також основ технічного і експлуатаційного розрахунків основних видів рудникового транспорту.

Методика проведення практичних робіт виконуються таким чином, що пояснення практичної роботи відбувається за допомогою макетів та промислових зразків. Деякі практичні роботи проводяться на виробництві безпосередньо на промислових зразкахгірничогообладнання базового підприємства або на учбових полігонах.

На першому практичному занятті викладач проводить вступну бесіду: пояснює мету практичних робіт, знайомить з устаткуванням та вимогами з техніки безпеки. Студенти, які вперше приступають до виконання практичної роботи, повинні розписатися в журналі інструктажа з техніки безпеки.

Кожен студент на практичному занятті повинен мати зошит або аркуші формату А-4, засвоїти теоретичну та практичну частину. Після закінчення роботи студент складає звіт і захищає його. Звіт виконується на аркушах формату А-4 зі штампами рукописним або машинописним способом, згідно плану запропонованого в інструкції до практичної роботи. Схеми і малюнки виконуються олівцем або чорнилом. Допускається використання фотографій промислового обладнання та промислових зразків зроблених для пояснення конструкції та принципа роботи. Звіти по практичних роботах зшиваютьсяспільну папку, згідно порядку проведення та оформлюються згідно приведеного додатку.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)