АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІІ. Вибір теми та її затвердження

Читайте также:
  1. Алгоритм вибіркового методу
  2. Безмежність потреб і обмеженість ресурсів. Закон обмеженості ресурсів. Альтернативні вибір та вартість. Крива виробничих можливостей.
  3. Вибір варіанту машин і устаткування
  4. ВИБІР ВИДУ ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ
  5. Вибір електродвигуна та редуктора
  6. Вибір і обгрунтування конструкції свердловини ударно-канатного буріння
  7. ВИБІР І ОБҐРУНТУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ СТРАТЕГІЇ
  8. Вибір і опис будівельних конструкцій, будівель і споруджень.
  9. Вибір і розрахунок кількості технологічного обладнання
  10. Вибір методів навчання
  11. Вибір методу (методики) проведення дослідження
  12. Вибір монополістом ціни й обсягу виробництва

Тематика курсових робіт визначена цикловою комісією у відповідності з вимогами до навчальної програми з дисципліни. Підготовка до виконання курсової роботи починається з початком вивчення дисципліни «Економіка підприємства». Студенти обговорюють відповідні проблеми на семінарських заняттях.

Студент самостійно обирає тему роботи з переліку, який рекомендується цикловою комісією.

Як виняток, студент може самостійно запропонувати тему наукового дослідження та подати її для затвердження цикловій комісії.

Обравши тему, студент пише заяву на ім'я голови циклової комісії з проханням закріпити за ним відповідну тему (додаток 1).

На підставі протоколу рішення циклової комісії «Про затвердження тем і наукових керівників курсових робіт» навчальною частиною технікуму видається відповідний наказ, що підтверджує закріплення тем і керівників курсових робіт.

Після цього студенту видається оформлене належним чином завдання (додаток 5), яке є підставою для написання курсової роботи. Вибрана і погоджена з науковим керівником тема курсової роботи закріплюється за студентом на засіданні циклової комісії.

Не дозволяється написання курсової роботи з однієї і тієї ж теми двома студентами однієї групи, а також зміна теми після затвердження наказу.

ІІІ. Структура курсової роботи

 

Курсову роботу студенти виконують самостійно, дотримуючись рекомендованої структури та вимог до технічного оформлення.

Рекомендується така структура курсової роботи:

1. Титульна сторінка.

2. Завдання на курсову роботу.

3. Зміст курсової роботи.

4. Вступ.

5. Основна частина (розділи та підрозділи).

6. Висновки.

7. Список використаних джерел.

8. Додатки (за потреби).

Курсова робота починається з титульної сторінки. Вона виконується за зразком,наведеним у додатку 2.

Зміст (додаток 3) подають на початку курсової роботи. У ньому наводяться назви всіх структурних складових роботи та номери сторінок: вступ, основна частина, висновки, список використаних джерел. Необхідно вказувати номери сторінок, з яких починається відповідна частина.

Тема курсової роботи знаходить своє відображення у змісті, який складається із вступу, основної частини (2-3 розділи) висновків, списку використаних джерел та додатків. Кожний розділ має свою назву (крім вступу і висновків). До розділу можуть входити окремі підрозділи (2-4 в кожному). Зміст повинен передбачати послідовний, логічний зв’язок викладення результатів дослідження і відображати сутність курсової роботи.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)