АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мета і завдання курсової роботи. Методичні рекомендації

Читайте также:
  1. C. Написання курсової роботи
  2. II. Перевірка домашнього завдання
  3. II. Перевірка домашнього завдання
  4. III. Домашнє завдання
  5. IV. Домашнє завдання
  6. J Додаткові завдання
  7. V. Домашнє завдання.
  8. V. Організація виконання та захисту курсової роботи
  9. VI. Домашнє завдання
  10. VII.Домашнє завдання
  11. VIII. Домашнє завдання
  12. А) Завдання і джерела ревізій основних засобів

Методичні рекомендації

Для студентів спеціальності 5.03050901 «Бухгалтерський облік» щодо виконання курсової роботи з дисципліни

«ФІНАНСОВИЙ облік»

Вовчанськ - 2015

ВСТУП

 

У період становлення в Україні ринкової економіки, появи нових господарських структур різних форм власності та господарювання, розвитку міжнародних економічних зв’язків зростає роль бухгалтерського обліку як необхідної умови отримання достовірної інформації для прийняття обґрунтованих рішень, вибору надійних господарських партнерів і запобігання підвищеного ризику діяльності.

Без даних бухгалтерського обліку неможливо дати об’єктивну оцінку результатам господарської діяльності підприємства. На підставі облікової інформації створюється інформаційна основа для розвитку ринків капіталу, збільшення інвестицій та оцінки ефективності функціонування приватного сектора.

Курсова робота відображає рівень теоретичних знань і практичних навичок студента, його здатність до самостійної професійної діяльності як фахівця освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст».

Курсова робота виконується індивідуально за затвердженою тематикою. При написанні курсової роботи необхідно дослідити стан обліку на прикладі конкретного господарства. У господарстві, під час проходження практики та написання курсової роботи, студент повинен вивчити організаційно-правовий статус господарства, ознайомитися з виробничо-фінансовою характеристикою, основними економічними показниками діяльності підприємства, а також станом бухгалтерського обліку, використання первинних документів та облікових регістрів.

Написання курсової роботи повинно здійснюватись на підставі нормативно-законодавчих актів, літературних джерел, наукових праць вчених, економістів, практиків обліку та первинної документації і облікових регістрів досліджуваного господарства.

По завершенню написання курсової роботи необхідно зробити висновки і пропозиції, в яких вказати на недоліки, які мають місце на конкретному підприємстві, запропонувати шляхи вдосконалення щодо їх ліквідації.

Термін виконання курсової роботи встановлюється навчальним планом.

Методичні рекомендації допоможуть у підготовці та написанні курсової роботи з дисципліни «Фінансовий облік».

Мета і завдання курсової роботи

Курсова робота - це підсумок вивчення дисципліни "Фінансовий облік".

Курсова робота дозволяє шляхом розв'язання конкретних завдань прилучати студентів до практики реального наукового та виробничого життя, виховувати їх у дусі відповідальності за доручену роботу, а також надає студентам можливість поглиблення практичних навичок самостійної кваліфікованої праці на рівні фахівця певної галузі діяльності з використанням сучасних комп'ютерних інформаційних технологій.

Мета курсової роботи:

· систематизувати, закріпити та розширити теоретичні знання й практичні навички студентів;

· виробити уміння користуватися у виробничих умовах первинними та зведеними документами, обліковими регістрами, звітними й іншими інформаційними матеріалами, самостійно викладати матеріал у вигляді чіткої системи теоретичних і логічних послідовних положень, підкріплених практичними прикладами, аналізувати їх та давати їм критичну оцінку;

· навчити студента швидко і впевнено користуватися відповідною довідковою літературою, державними стандартами, єдиними нормами і прищепити студентам навички виконання розрахунків;

· навчити робити висновки, вносити пропозиції щодо удосконалення діючої методики ведення обліку на підприємствах;

· навчити формулювати думки та вирішувати проблемні питання з вибраної теми.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)