АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Розділ Загальні основи суспільного виробництва та економічного розвитку
  3. Адміністративна структура БМР має три органи: загальні збори акціонерів, рада директорів і правління.
  4. Азербайджанська Республіка: загальні відомості
  5. Взаємне положення двох прямих.
  6. Взаємне положення прямої та площини.
  7. ВИХІДНІ ДАНІ. ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНОЇ РОБОТИ
  8. Вкажіть базове положення генезису організації
  9. Глава 1. Загальні положення
  10. Деякі загальні принципи дослідження операцій (висновки до розділу 1)
  11. Див.: Загальні рекомендації з проведення аудиту ефективності використання державних коштів. Затв. постановою Колегії Рахункової палати України від 12.07.2006 № 18-4.
  12. Економічний протекціонізм і вільна торгівля. Причини «вибіркової» протекціоністської політики і загальні тенденції до лібералізації міжнародної торгівлі

ДЕРЖАВНА ПЕНІТЕНЦІАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ІНСТИТУТ КРИМІНАЛЬНО-ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ

КАФЕДРА ЗАГАЛЬНОЮРИДИЧНИХ ДИСЦИПЛІН

 

 

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО НАПИСАННЮ ТА

ЗАХИСТУ КУРСОВИХ РОБІТ

З ТЕОРІЇ ДЕРЖАВИ І ПРАВА

Київ 2014


УДК 340.12

ББК Х1

М 12

 

 

Рекомендовано до друку методичною радою Інституту

(протокол № __ від „ ” _______ 2014 р.)

 

Методичні рекомендації по написанню та захисту курсових робіт з теорії держави і права / укладач О. В. Сокальська, Т. П. Ткач. – К.: Інститут кримінально-виконавчої служби, 2014. – 43 с.

 

Рецензенти:

Міщук І.П., старший викладач кафедри кримінально-правових дисциплін Інституту кримінально-виконавчої служби, кандидат юридичних наук

Балтаджи П. М., декан юридичного факультету Одеського державного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук, доцент

 

© О.В. Сокальська, Т.П. Ткач, 2014

© Інститут кримінально-виконавчої служби, 2014


ЗМІСТ

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.. ……………………………………….4

2. ПІДГОТОВКА, ЗАХИСТ ТА КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ 5

3. СТРУКТУРА КУРСОВОЇ РОБОТИ.. 8

4. ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ 10

5. ОРІЄНТОВНИЙ СПИСОК ТЕМ КУРСОВИХ РОБІТ. 11

6. СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 15

Додаток 1. Зразок оформлення титульної сторінки. 29

Додаток 2. Зразок оформлення плану. 30

Додаток 3. Зразок оформлення посилань. 31

Додаток 4. Приклади бібліографічного опису. 33

 


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Відповідно до Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах, курсова робота є різновидом індивідуальної роботи курсантів (студентів, слухачів) та однією з форм підсумкового контролю.

Курсова робота– це дослідницько-реферативна праця, яка дозволяє виробити перші практичні навички наукової праці (пошук джерел і робота з ними, реферування наукової літератури, порівняння кількох поглядів на одну проблему, якісна компіляція), продемонструвати вміння самостійно мислити, робити узагальнення та висновки.

Курсова робота є закономірним підсумком теоретичної, науково-практичної роботи курсанта протягом певного періоду навчання. Тому процес написання курсової роботи – важливий і відповідальний етап підготовки фахівця-правознавця. Мета курсової роботи – закріпити та поглибити теоретичні і практичні знання курсантів за спеціальністю, сформувати навички проведення самостійної наукової роботи, навчити основним методам наукового дослідження, формулюванню конкретних наукових висновків, дати практичні рекомендації за вибраною темою.

Підготовка курсової роботи є складним творчим процесом, який потребує застосування широкого кола знань та навичок і залежить від індивідуальних здібностей та переваг дослідника. Разом з тим існує ряд перевірених і апробованих практикою загальних правил та підходів, дотримання яких сприяє успішному досягненню поставлених завдань.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)