АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПІДГОТОВКА, ЗАХИСТ ТА КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. C. Написання курсової роботи
  2. V. Організація виконання та захисту курсової роботи
  3. XV.8. Корозія і захист металів
  4. А. Рішення на застосування одного з перших трьох режимів радіаційного захисту
  5. Автоматизация и роботизация
  6. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  7. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  8. Аналіз бюджетного фінансування соціального захисту населення в регіоні (Калуський район, Івано-Франківська область)
  9. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  10. Аналіз противибухового захисту об’єкта.
  11. Аналіз роботи системи
  12. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.

Процес підготовки курсової роботи розпочинається з вибору теми. Тематика курсових робіт розробляється та затверджується кафедрою, щорічно вона оновлюється. Тема обирається курсантом самостійно (можливо, після попередньої консультації з викладачем) та передбачає його зацікавленість в її розробці. Обираючи тему, варто враховувати й деякі універсальні правила: тема повинна бути достатньо вузькою, щоб була можливість розглянути її більш чи менш повно у межах невеликого обсягу досліджуваної роботи. Однак вона повинна бути водночас і достатньо важливою, вартою уваги дослідника. Матеріали для дослідження теми повинні бути доступними. Вибирати теми варто в межах власної компетенції. Зміна теми або наукового керівника курсової роботи допускається лише на основі дозволу начальника кафедри.

Курсова робота виконується під керівництвом одного з викладачів кафедри, який допомагає сформулювати мету дослідження, підготувати план роботи, визначає послідовність та графік написання роботи, орієнтує курсанта щодо джерельної бази, надає консультації та рекомендації, перевіряє текст, дає письмовий відгук про роботу й у складі комісії проводить захист і виставляє оцінку. Перед початком виконання курсової роботи керівник складає календарний графік роботи на весь період із визначенням черговості виконання окремих етапів.

NB! Порушення строків календарного графіку автоматично означає зниження оцінки. Курсанти, які не захистили курсову роботу, не допускаються до здачі екзаменів.

Захист курсових робіт проводиться упродовж місяця, який передує початку екзаменаційної сесії. Відбувається він на відкритому засіданні спеціальної комісії, до складу якої входять два-три викладачі кафедри, в тому числі й науковий керівник. Курсант робить доповідь тривалістю 3–5 хвилин, в якій розкриває мету та завдання роботи, її актуальність, основні висновки роботи. Після відповідей на питання та нетривалої дискусії, комісія виставляє оцінку курсовій роботі, яку керівник заносить до екзаменаційної відомості та залікової книжки курсанта.

Курсова робота оцінюються за національною шкалою («відмінно», «добре», «задовільно», «незадовільно») та за 100-бальною шкалою. За такими критеріями:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)