АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Короткі методичні вказівки до роботи на практичному занятті

Читайте также:
  1. C. Написання курсової роботи
  2. V. Організація виконання та захисту курсової роботи
  3. Автоматизация и роботизация
  4. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  5. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  6. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  7. Аналіз роботи системи
  8. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.
  9. Б. Аварійний режим роботи трьохфазної мережі з ізольованою нейтраллю.
  10. Безопасность функционирования автоматизированных и роботизированных производств.
  11. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  12. ВАРІАНТИ КОНТРОЛЬНИХ РОБОТИ З ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО ПРАВА ДЛЯ ГРУП ЗМГГТ-11, ЗМГРБ-11

На початку заняття викладач проводить перевірку рівня підготовки студентів до даного заняття, проводиться корекція знань студентів. Більшу частину заняття студенти самостійно працюють на анатомічних препаратах, муляжах та таблицях. Під керівництвом викладача за допомогою атласу і графа логічної структури заняття студенти вивчають препарати, визначають їх топографію, частини, анатомічні утворення. Викладач контролює самостійну роботу студентів, здійснює корекцію знань, і оцінює практичні навички. Потім проводиться тестовий контроль.

На прикінці заняття здійснюється аналіз роботи кожного студента на занятті, виставляються оцінки.

 

ТЕМА № 3

Підсумковий модульний контроль.

Актуальність теми: Заняття підводить підсумок вивчення практичного курсу анатомії людини на фармацевтичному факультеті (заочна форма навчання), сприяє узагальненню, поглибленню і закріпленню матеріалу, що вивчався протягом курсу; вчить аналізувати і синтезувати знання, одержані на практичних заняттях, що має важливе значення при подальшому навчанні на інших кафедрах.

Цiль навчання (загальна): Вміти оцінювати інформацію про будову внутрішніх органів та центральної нервової системи людини у взаємному зв`язку з виконуваними функціями. для використовування одержаних знань-вмінь на наступних кафедрах для визначення відхилень від норми.

Ця ціль реалізується на підставі конкретних цілей тем 1-3

Зміст навчання відповідно до цілей:

 

Теоретичні питання до теми відповідають питанням вказаним в темах 1-3.

Граф логічної структури теми відповідає графам тем 1-3 (див. додаток).

Джерела інформації відповідають джерелам вказаним в темах 1-3.

Перелік практичних навичок, які повинні демонструвати студенти на анатомічних препаратах, муляжах і таблицях відповідає навичкам, вказаним в розділі «Конкретні цілі» тем 1-3.

Короткі методичні вказівки до роботи на практичному занятті.

На першому етапі заняття студенти одержують набори тестових завдань, які містять 15 тестів формату А. Викладач перевіряє тести, здійснює аналіз роботи студентів на даному етапі заняття.

На другому етапі заняття студенти самостійно працюють на анатомічних препаратах, визначають їх топографію, частини, анатомічні утворення. Викладач контролює самостійну роботу студентів і оцінює практичні навички, оголошує оцінки за два етапи данного заняття і по модулю в цілому.


Додаток.

Графи логічної структури за темами:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)