АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 8. Управління інвестиціями

Читайте также:
  1. Автоматизовані системи управління процесом розформування составів на сортувальних гірках
  2. Адміністративні методи державного управління.
  3. Американської та вітчизняної моделей управління: реалізація потреб як рушій активності персоналу
  4. Антикризове управління підприємством
  5. Верховна Рада та державне управління
  6. Верховна Рада та державне управління.
  7. Взаємозв’язок між чистим експортом і чистими інвестиціями.
  8. Види аналізу за об’єктами управління
  9. Види організаційних структур управління
  10. Види організаційних структур управління маркетингом.
  11. Витягання відпрацьованих касет з реактора робиться під водою спеціальною перевантажувальною машиною з дистанційним управлінням.
  12. Вищеперераховані органи забезпечують стратегічне, загальне керівництво й управління державними фінансами.

Тема 1.Теоретичні та організаційні основи фінансового менеджменту.

Становлення фінансового менеджменту як науки. Сутність фінансового менеджменту. Об’єкт і суб’єкт фінансового менеджменту. Мета, задачі та функції фінансового менеджменту. Механізм реалізації фінансового менеджменту. Зв’язок з іншими економічними дисциплінами.

Тема 2.Система забезпечення фінансового менеджменту.

Підприємство як підсистема національного господарства. Цілі та задачі фінансового менеджменту. Організаційне та інформаційне забезпечення фінансового менеджменту.

Тема 3.Управління грошовими потоками на підприємстві.

Поняття, види та значення грошових потоків для підприємства. Аналіз та планування грошових потоків підприємства. Принципи управління грошовими потоками. Методи оптимізації грошових потоків. Платіжний календар, його призначення.

Тема 4. Визначення вартості грошей у часі.

Визначення вартості грошей у часі та її використання у фінансових розрахунках. Вартість грошей і час. Методи визначення вартості грошової одиниці. Рентні платежі (ануїтети) та їх оцінка. Доходність фінансових операцій. Оцінка фінансових активів.

Тема 5. Управління прибутком.

Прибуток як фінансова категорія. Операційний аналіз на підприємстві. Розробка цінової політики та її оптимізація на підприємстві. Управління використанням прибутку.

Тема 6. Управління активами.

Сутність і класифікація активів підприємства. Принципи формування активів підприємства. активів підприємства. Управління фінансуванням активів. Управління оборотними активами. Сутність, структура та роль оборотного капіталу. Нормування як метод оптимізації оборотних активів.. Управління позаоборотними активами. Сутність, структура та роль позаоборотних активів. Оновлення позаоборотних активів.

Тема 7. Управління капіталом.

Сутність та формування капіталу підприємства. Вартість та оптимізація структури капіталу. Вплив ціни і структури капіталу на вартість підприємства. Поняття та складові власного капіталу. Дивідендна та емісійна політика. Поняття та нормативна класифікація зобов’язань підприємства. Політика залучення коштів, управління ними.

Тема 8. Управління інвестиціями.

Сутність і класифікація інвестицій. Управління реальними інвестиціями підприємств. Управління фінансовими інвестиціями. Оцінка ефективності інвестиційних проектів. Рангування альтернативних інвестиційних проектів. Врахування додаткових факторів інвестиційному аналізі.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.007 сек.)