АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Аналіз оптичних фільтрів, що використовують згини ВС

Читайте также:
  1. Алгоритм однофакторного дисперсійного аналізу
  2. АНАЛІЗ ABC-XYZ В УПРАВЛІННІ МАТЕРІАЛЬНИМИ ЗАПАСАМИ
  3. Аналіз беззбитковості підприємства
  4. Аналіз валового прибутку підприємства
  5. Аналіз виробничого левериджу
  6. Аналіз деяких типових конфліктів у військових колективах
  7. Аналіз етапів інноваційного циклу
  8. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  9. Аналіз ефектів.
  10. Аналіз і оцінка зібраних у справі доказів
  11. АНАЛІЗ ІННОВАЦІЙНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ОРГАНІЗАЦІЇ.
  12. Аналіз матеріалів

Місця зрощування ОК захищаються від механічних та кліматичних впливів за допомогою з’єднувальних муфт. Муфти різняться між собою за кількістю ОВ, які можуть бути в з'єднуємих кабелях, а також за конструкцією. За конструкцією муфти поділяються на прохідні та тупикові. В прохідних муфтах кабелі, що з’єднуються входять в муфту з різних кінців муфти. В тупикових муфтах кабелі, що з’єднуються входять в муфту з одного кінця. Прикладом прохідної муфти може бути муфта МКО (муфта "Калібр" оптична), конструкція якої зображена на рис. 2.16 (а), а тупикової – муфта FOSC100 фірми Raychem – рис.3.16 б (кришка муфти на рисунку не показана).

 

а)

б)

 

Рисунок 2.16 – Конструкції муфт для монтажу оптичних кабелів

 

В залежності від особливостей конструкції муфти можуть призначатися для укладки в грунт, на дно рік та океанів, для підвіски на опори ЛЕП і т.д.

Муфти як правило мають два корпуси, які утворюють два простори – внутрішній і зовнішній. Внутрішній простір призначений для розміщення (як правило на спеціальних касетах або платах) зварених ОВ і з’єднаних силових елементів. Зовнішній простір заповнюється гідрофобним гелем. Обидва простори, а з ними і з’єднані елементи кабелю, ізолюються від зовнішніх впливів за допомогою наплавлення поліетиленової стрічки на склострічку, або термоусаджувальних елементів – трубок, рукавів. Деякі муфти (див. рис. 2.16 б) дозволяють робити одне чи декілька відгалужень кабелю. З’єднані ОВ обов’язково повинні мати запас у вигляді петель, які кріпляться до плат або касет у внутрішньому просторі муфти.

На кожну муфту складається паспорт у двох примірниках. Один з них укладається безпосередньо у муфти, другий зберігається разом з документацією на ВОЛЗ.

 

 

Аналіз оптичних фільтрів, що використовують згини ВС

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)