АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Теми практичних занять для спеціальності 6.010102 – початкова освіта – заочне відділення - на базі ОКР «Молодший спеціаліст» (3 р.н., початок навчання у 2009-2010 навч. рік)

Читайте также:
  1. Активні форми навчання під час занять із гуманітарної підготовки
  2. Вибір методів навчання
  3. Виховання й шкільна освіта в державах Стародавньої Греції. Освіта епохи еллінізму
  4. Вікова періодизація за періодами навчання (соціальний принцип)
  5. Державна національна програма “Освіта” (“Україна XXI століття”)
  6. Для студентів всіх спеціальностей та форм навчання
  7. Для студентів спеціальності
  8. Для студентів спеціальності 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»
  9. Догматичне навчання —
  10. Економічна думка в Україні (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.)
  11. Економічна думка на етапі інформаційно-технологічної революції (кінець ХХ – початок ХХІ ст.).
  12. Елементи літературно-критичних суджень у творчості членів «Руської трійці» після навчання в семінарії

 

№ п/п Назва теми заняття Кількість годин
У семестр – 4 години
1. Теоретико-методичні основи вивчення нумерації цілих невід’ємних чисел в межах ста  
2. Теоретико-методичні основи вивчення нумерації чисел в межах тисячі.  
Всього за У семестр:  
УІ семестр – 22 години
3. Теоретико-методичні основи вивчення нумерації багатоцифрових чисел  
4. Теоретико-методичні основи вивчення додавання та віднімання цілих невід’ємних чисел.  
5. Теоретико-методичні основи вивчення множення та ділення цілих невід’ємних чисел.  
6. Теоретико-методичні основи вивчення найважливіших величин у курсі математики початкової школи.  
7. Теоретико-методичні основи навчання учнів розв’язувати прості задачі на додавання та віднімання.  
8. Теоретико-методичні основи навчання учнів розв’язувати прості задачі на множення та ділення  
9. Теоретико-методичні основи навчання учнів розв’язувати складені задачі.  
10. Теоретико-методичні основи навчання учнів розв’язувати типові складені задачі.  
11. Теоретико-методичні основи вивчення алгебраїчного матеріалу в курсі математики початкової школи.  
12. Теоретико-методичні основи вивчення геометричного матеріалу.  
Всього годин у УІ семестрів:  
Всього годин за У-УІ семестри:  

 

Завдання для самостійної роботи студентів спеціальності 6.010102 – початкова освіта – заочне відділення – на базі ОКР «Молодший спеціаліст» (3 р.н., початок навчання у 2009-2010 навч. році)

 

№ п/п Назва теми занять
1. Довгострокове завдання № 1. 1. Які особливості дітей шестирічного віку повинен враховувати вчитель для успішного навчання математики цих школярів? 2. Яких вимог до організації ігор на уроках математики повинен дотримуватися вчитель? Які вимоги ставляться до підведення підсумків гри? 3. Що включає в себе підготовча робота вчителя напередодні навчального року? Які відмінності між календарним і тематичним планом? Назвіть основні розділи тематичного плану! Як повинен готуватися вчитель до наступного уроку? Яка схема конспекту уроку з математики? 4. Дайте характеристику вимог до оформлення письмових робіт учнів з математики? Які вимоги до оформлення математичних записів у зошитах? Скільки зошитів з математики повинен мати учень початкових класів? Яких вимог повинен дотримуватися вчитель при перевірці зошитів? 5. Які особливості домашньої навчальної роботи? Які існують думки щодо наявності домашніх завдань? Назвіть недоліки в організації домашньої навчальної роботи учнів! Які шляхи подолання цих недоліків? Які існують види домашніх завдань для учнів початкових класів? Дайте характеристику індивідуальних, групових, фронтальних, довготривалих домашніх завдань! Які форми виконання домашніх завдань з математики? Коли заборонено задавати домашні завдання? Як методично правильно задавати домашні завдання? На якому з етапів уроку можна задавати домашнє завдання? Як перевіряти та оцінювати домашні завдання з математики?
2. Довгострокове завдання № 2. 1. Схарактеризуйте етапи підготовки вчителя до уроку. Що є основою планування навчальної роботи з математики? Дайте характеристику змісту та структури навчального плану та навчальної програми з математики для початкових класів! 2. Накреслити таблицю, яку повинен мати кожен вчитель після підготовчого періоду [див. Б-1].
3. Довгострокове завдання № 3. 1. Виписати наочні посібники, які використовуються при вивченні нумерації чисел у кожному концентрі (див. Средства обучения математике в ласахих ласах.//Сост. М.Моро, А.Пышкало. – М.: Просвещение, 1981, С.141-143). 2. На основі аналізу програми, підручника та методичних посібників для вчителів виписати і вивчити вимоги до знань, умінь і навичок учнів з нумерації у кожному концентрі. 3. Виготовити таблички з написаними на них цифрами 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0. 4. Написати у зошитах для самостійної роботи по два рядки кожної цифри. 5. Виготовити індивідуальну і демонстраційну нумераційну таблицю з кишеньками. Виготовити індивідуальну і демонстраційну нумераційну таблицю з рухомими стрічками. Виготовити абак. Виготовити демонстраційну та індивідуальну таблицю розрядів і класів. 7. На основі аналізу підручника і методичних посібників для вчителів випишіть і опишіть методику роботи над такими вправами у темі “Нумерація чисел 21-100”: а) вправи на утворення чисел; б) вправи на відтворення послідовності чисел; в) вправи на визначення десяткового складу чисел; г) вправи на засвоєння усної нумерації чисел 21-100; д) вправи на читання чисел; е) вправи на запис чисел; є) вправи на нумераційні випадки додавання і віднімання; ж) вправи з іменованими числами; з) вправи для засвоєння поняття “розряд”. 8. Які види таблиць використовуються при вивченні нумерації чисел 21-100? Опишіть методику роботи з ними. 9. Дайте характеристику числа 59, 234567.
4. Довгострокове завдання № 4. 1. На основі аналізу державного освітнього стандарту початкової школи, програми та підручників з математики для початкових класів, методичних посібників для вчителів визначити та вивчити основні вимоги до знань, умінь і навичок учнів на кінець вивчення кожної теми, кожного року навчання та на кінець навчання у ІУ класі щодо усних і письмових обчислень. 2. На основі аналізу підручника та методичних посібників для вчителів виписати систему вправ, які використовуються для формування уявлень учнів про дію віднімання. Описати методику початкового ознайомлення дітей із дією віднімання. Описати методику роботи з ознайомлення учнів із таблицею віднімання. 3. На основі аналізу підручника і методичних посібників для вчителів виписати систему вправ, яка використовується для запам’ятовування табличних випадків додавання і віднімання з переходом через десяток, та описати методику роботи над кожною з них. 4. Описати методику роботи з дітьми при розгляді вправи 48-1. Описати методику роботи з дітьми у вправах виду 10+7, 15-5. Описати методику роботи із вправами виду 80-30. Описати методику пояснення дітям обчислювального прийому у випадку виду 83-28. 5. Описати різні варіанти методики ознайомлення школярів з двома письмовими прийомами додавання і віднімання, які розглядаються у концентрі “Тисяча”. 6. На основі аналізу вправ діючого підручника з математики для ІУ класу виписати систему вправ, яка використовується для формування умінь додавати і віднімати багатоцифрові числа усно, та описати методику роботи над кожною з них. 7. Опишіть різні варіанти введення одного з усних прийомів додавання і віднімання багатоцифрових чисел відповідно до індивідуальних особливостей учнів класу. Описати різні варіанти скорочення пояснень при виконанні письмових прийомів додавання і віднімання багатоцифрових чисел. 8. Описати методику роботи з іменованими числами з використанням особистісно-зорієнтованого підходу.
5. Довгострокове завдання № 5. 1. На основі аналізу нині діючого підручника з математики випишіть систему вправ для використання та запам’ятовування таблиці множення числа 5 і ділення на 7. Опишіть методику використання кожної вправи! Проаналізувавши системи вправ підручника і методичних посібників для вчителів, спробуйте встановити відмінності у вивченні таблиць ділення на 2 і 3 та таблиць ділення на числа 4, 5, 6, 7, 8, 9. 2. На основі аналізу методичних посібників для вчителів та підручників з математики розробіть щонайменше два варіанта проведення фрагменту уроку при ознайомлення дітей з випадками множення десяти на одноцифрове число, наприклад 10·3. 3. Описати можливі варіанти введення правила ділення нуля на будь-яке число та відповідного символічного запису 0:а=а. Підготувати фрагмент уроку для ознайомлення учнів з випадками ділення круглих чисел на 10. 4. На основі аналізу системи вправ підручника та методичних посібників для вчителів виписати систему завдань, які використовуються для засвоєння учнями особливих випадків множення і ділення та описати методику роботи над кожною з вправ. 5. Опишіть різні варіанти методики ознайомлення учнів з переставним законом множення і з правилами множення числа на суму та суми на число. Обґрунтуйте доцільність використання різних варіантів з погляду вимог особистісно-орієнтованого навчання. 6. На основі аналізу підручника з математики для 3 класу та методичних посібників для вчителів розробіть варіанти особистісно-орієнтованого ознайомлення учнів з обчислювальними прийомами у випадках множення і ділення виду 100·3, 3·100, 500:10, 500:100, 700:7, 200·4, 900:3. 7. Розробити різні варіанти особистісно-орієнтованого ознайомлення учнів з правилами множення і ділення, які вивчаються у концентрі “Тисяча”. 8. Проаналізувавши підручник з математики для 3 класу та методичні посібники для вчителів, розробіть різні варіанти особистісно-зорієнтованого підходу до ознайомлення учнів з випадками множення і ділення виду 70·8 і 420:6. 9. Підготувати фрагменти уроків з ознайомлення школярів з письмовими прийомами додавання і віднімання трицифрових чисел, передбачивши в них відповідно до індивідуальних особливостей учнів не менше двох варіантів особистісно-орієнтованого пояснення. 10. Проаналізувавши систему вправ підручника, випишіть вправи, які слід використати для актуалізації опорних знань перед ознайомленням з письмовим прийомом ділення, та опишіть методику роботу з кожною з них. 11. Описати різні варіанти показування необхідності введенні письмового прийому ділення на одноцифрове число. 12. Підготуйте фрагменти уроків, на яких розглядаються випадки ділення виду 370:2, 804:3 та обґрунтуйте різні варіанти пояснень учнів. 13. Підготувати особистісно-орієнтовані фрагменти уроків при введенні випадків множенні і ділення: 3000●10, 500●100, 7000●1000, 6000:10, 50000:100, 300000:1000, 2000·4, 6000:3, 12000·3, 84000:2. 14. Підготуйте фрагменти уроків, на яких описано особистісно-орієнтовану роботу вчителя при розгляді підготовчих вправ до введення письмових прийомів множення і ділення на одноцифрове число. 15. Підготуйте фрагмент уроку, на якому діти у відповідності з їхніми індивідуальними особливостями ознайомлюються з випадками множення багатоцифрових чисел, що закінчуються нулями, на одноцифрове число. 16. Підготуйте фрагменти уроків, на яких з використанням особистісно-зорієнтованого підходу ознайомлюватимемо учнів з такими випадками письмового ділення на одноцифрове число: 34104:6, 148460:4, 12282:6, 67000:5, 10032:3, 282024:6, 656024:8, 60006:3, 540042:3·2, 100640-2048:8, 2 т 016 кг: 8 + 15 т, 46800:300, 32400:60. 17. Розробіть різні варіанти пояснення прийому обчислень для випадку виду 54897:70.
6. Довгострокове завдання № 6. 1. Розробіть фрагмент особистісно-зорієнтованого уроку для ознайомлення учнів з квадратним дециметром, квадратним метром. 2. На основі вивчення альтернативних підручників з математики для початкових класів провести порівняльний аналіз системи вправ, яка використовується в них для формування уявлень учнів про місткість і літр. 3. На основі аналізу підручників з математики для 1 та 2 класів визначіть, які види задач, пов’язаних з формування уявлень учнів про ціну, кількість і вартість, є в них. 4. На основі аналізу діючої програми з математики встановити послідовність ознайомлення учнів з одиницями часу. 5. Підготуйте особистісно-орієнтований фрагмент уроку, на якому ознайомлюватимемо учнів з добою, годиною, хвилиною, секундою. 6. Підготуйте фрагмент уроку, на якому діти ознайомлюються з алгоритмами виконання дій віднімання складених іменованих чисел, дій множення і ділення складеного іменованого числа на натуральне число. Підготуйте особистісно-орієнтовані фрагменти уроків, на яких розв’язуються вправи третього і четвертого виду. 7. Розробіть фрагмент особистісно-орієнтованого уроку для ознайомлення учнів з квадратним дециметром, квадратним метром.
7. Довгострокове завдання № 7. 1. На основі аналізу діючих підручників і методичних посібників для вчителів розробіть особистісно-орієнтовані фрагменти уроків, на яких учнів ознайомлюють із найпростішими числовими виразами різниця, добуток і частка. 2. Підготуйте фрагмент особистісно-орієнтованого уроку, на якому розв’язання задачі записується у вигляді числового виразу (див. наприклад, вправи №№ 594, 619, 660, 728, 738, 778, 832, 1193 у підручнику Богданович М. Математика 4(3). К., 1998.). 3. На основі аналізу підручників з математики відшукати та записати правила про порядок виконання дій. Підготувати особистісно-орієнтовані фрагменти уроків, на яких розглядаються вправи на засвоєння правил про порядок виконання арифметичних дій кожного із чотирьох видів. 4. Розробити особистісно-орієнтовані фрагменти уроків, на яких вводяться буквені вирази в-с, в●с, в:с. 5. На основі аналізу нині діючих підручників з математики для початкових класів з’ясуйте, коли вводяться і як використовуються знаки відношень “=”, “<”, “>”? На основі аналізу нині діючих підручників з математики для початкових класів з’ясуйте, коли вводяться та як використовуються терміни “рівність”, “нерівність”? 6. На основі аналізу методичних посібників для вчителів розробити особистісно-орієнтований фрагмент уроку, на якому вводиться найпростіше рівняння на знаходження: а) невідомого зменшуваного; б) невідомого від’ємника; в) невідомого множника; г) невідомого діленого; д) невідомого дільника. 7. Підготуйте особистісно-орієнтований фрагмент уроку, на якому учні розв’язуватимуть задачу “У магазин привезли кілька ящиків огірків по 10 кг у кожному. Коли продали 64 кг, залишилося 36 кг. Скільки ящиків огірків привезли у магазин?”. 8. У нині діючих підручниках з математики для 1-4-х класів знайдіть і випишіть вправи, які пов’язані з порівнянням: 1) множин предметів; 2) чисел; 3) іменованих чисел; 4) виразу і числа; 5) двох виразів. Опишіть методику роботи з кожною вправою. 9. Виписати із підручника і вивчити напам’ять правила знаходження невідомого доданка, зменшуваного, від’ємника, множника, діленого і дільника.
8. Довгострокове завдання № 8. 1. Проаналізувавши методичні посібники для вчителів, підготуйте особистісно-орієнтовані фрагменти уроків, на яких розглядається кожен вид вправ з формування уявлень про певний вид многокутників. 2. На основі аналізу методичних посібників для вчителів та діючих підручників з математики дайте відповіді на наступні запитання: 1. Як використовують букви латинського алфавіту для позначення геометричних фігур? 2. Як пояснити, що точки слід позначати буквами? 3. Чому відрізки позначають двома буквами? 4. Як використовують букви для позначення результатів вимірювання? 3. Підготуйте фрагмент уроку, на якому аналіз задачі “Два прямокутники мають однакову площу. Довжина першого прямокутника 18 см, ширина 15 см. Чому дорівнює ширина другого прямокутника, якщо довжина його 27 см?” проводиться аналітичним способом. 4. На основі аналізу системи вправ діючих підручників з математики для початкових класів пропонуємо знайти по одному прикладу задач з геометричним змістом і підготувати особистісно-орієнтований фрагмент уроку.
9. Довгострокове завдання № 9. 1. На основі аналізу методичних посібників для вчителів розробити особистісно-орієнтований фрагмент уроку, на якому відбувається порівняння частин і . 2. На основі аналізу вимог державного освітнього стандарту початкової освіти, навчальної програми з математики для І-ІУ класів і методичних посібників для вчителів виписати та вивчити вимоги до знань, умінь і навичок молодших школярів з теми “Дроби”. 3. Проаналізувавши системи вправ нині діючих підручників і методичних посібників для вчителів випишіть систему вправ, яка рекомендується для формування умінь утворювати, читати і записувати дроби. Опишіть методику роботи над кожною з них. 4. Підберіть у підручнику задачу на знаходження частини числа та запишіть систему запитань для перевірки того, як учні засвоїли умову задачі. Знайти у підручнику складену задачу, що включає просту задачу на знаходження дробу числа, та підготувати фрагмент уроку, на якому показано роботу вчителя з навчання учнів її розв’язувати.
10. Довгострокове завдання № 10. 1. На основі аналізу підручників з математики для І-ІУ класів з’ясувати, які задачі на додавання і віднімання, в яких темах і в якому класі вводяться вперше та виписати перші задачі кожного виду. Знайти у стабільних підручниках з математики для І-ІУ класів та виписати по одній простій задачі, що розв’язуються діями додавання чи віднімання. 2. Підготувати особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому учні ознайомлюються із задачами на збільшення чи зменшення числа на кілька одиниць. Підготувати фрагмент уроку, на якому з використанням особистісно-зорієнтованого підходу у школярів формується уміння здійснювати перевірку розв’язаної задачі способом складання оберненої. 3. Підготуйте особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому навчаємо дітей розв’язувати наступну задачу: “На кожній з восьми гілочок було по три сливи. Скільки всього було слив на восьми гілках?”. На основі аналізу методичних посібників для вчителів підібрати приклади задач, які розв’язуються дією ділення. 4. Підготуйте фрагмент уроку, на якому учні по-різному ознайомлюються із розв’язуванням задачі на ділення на рівні частини. Підготуйте особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому учні ознайомлюються з такою текстовою задачею на ділення на рівні частини: “8 зошитів роздали порівну 2 учням. Скільки зошитів одержав кожен учень?”. 5. На основі аналізу підручників з математики та методичних посібників для вчителів відшукати задачу на кратне порівняння та підготувати особистісно-зорієнтовані фрагменти уроку, на якому школярі ознайомлюються із задачею на кратне порівняння. 6. На основі аналізу методичних посібників для вчителів розробити особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому учні ознайомлюються із розв’язуванням задачі на збільшення числа у кілька разів, яка сформульована у непрямій формі. 7. Підготувати фрагменти уроків, на яких розкрити сутність підготовчої роботи до кожного виду задач на знаходження невідомого компонента арифметичних дій. Розробити особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому перевіряється засвоєння учнями умови задачі на знаходження невідомого зменшуваного. На основі аналізу методичних посібників для вчителів розробити особистісно-зорієнтований фрагмент ознайомлення учнів із задачею на знаходження невідомого зменшуваного з використанням наочності. Підготувати фрагмент особистісно-зорієнтованого уроку, на якому проводиться ознайомлення учнів із розв’язуванням простих задач на знаходження невідомого від’ємника.
11. Довгострокове завдання № 11. 1. Розробіть особистісно-зорієнтовані фрагменти роботи вчителя над такою вправою “Для прибирання ялинки учні виготовили 12 їжачків і 9 лисичок? Складіть запитання до цієї умови так. Щоб воно містило слова: на скільки?”. Розробіть особистісно-зорієнтовані фрагменти уроків для розв’язування з учнями наступних задач: 1) “У гаражі стояло 8 вантажних і 5 легкових. Скільки всього автомобілів стояло у гаражі?”; 2) “У гаражі стояло 13 автомобілів. 7 автомобілів виїхало. Скільки автомобілів залишилось у гаражі?”. 2. На основі аналізу підручника М.Богдановича “Математика 2” проведіть аналіз першої складеної задачі, яка зустрічається в ньому, двома способами. Провести аналітичним і синтетичним способом аналіз задачі “Посадили 8 дубків і 3 ряди саджанців ялин по 18 саджанців у кожному. Скільки всього дерев посадили?”, виконавши для них відповідне графічне зображення.
12. Довгострокове завдання № 12. 1. Підготувати фрагмент уроку, на якому при синтетичному способові аналізу задачі “Два трактора за 4 год роботи витратили 200 л пального. Скільки палива витратить один трактор за 1 год?” на запитання “Що можна визначити, знаючи, що 2 трактори за 4 години витратили 200 л пального?” учні відповіли: скільки пального витратять два трактори за 1 год. 2. Підготуйте особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому вчитель складає план та записує розв’язання такої задачі “Перший покупець купив 9 м тканини, а другий – 5 м такої самої тканини. Перший покупець заплатив за неї на 72 грн більше, ніж другий. Скільки коштує 1 м тканини?”. 3. Розробити особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому показати приклад роботи вчителя над задачею на складне правило трьох (задачу обрати з підручника “Математика-4” М.В.Богдановича).
13. Довгострокове завдання № 13. 1. На основі аналізу діючих підручників з математики для початкових класів виписати систему вправ, яка використовується для формування уміння учнів розв’язувати задачі на зустрічний рух та підготувати особистісно-зорієнтовані фрагменти уроків з аналізом цих задач. 2. Підготуйте фрагменти уроків, на яких розв’язання задачі “Від двох пристаней, відстань між якими 177 км, одночасно назустріч один одному вийшли теплохід, зі швидкістю 32 км/год, та катер. Зустріч відбулася через 3 год. Яка швидкість катера?”, перевірено принаймні трьома способами. 3. Підготувати особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому вчитель проводить аналіз синтетичним способом такої задачі “Із одного міста одночасно в протилежних напрямках виїхали автомобіль зі швидкістю 80 км/год і мотоцикл зі швидкістю 90 км/год. Якою буде відстань між ними через 4 години?”. Підготуйте особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому учні розв’язують задачу “Із одного міста одночасно в протилежних напрямках виїхали автомобіль зі швидкістю 80 км/год і мотоцикл зі швидкістю 90 км/год. Якою буде відстань між ними через 4 години?” різними способами та записують її розв’язання по діях, виразом, з коротким поясненням і по діях із запитаннями. 4. Підготувати особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому показано роботу вчителя при складанні плану розв’язування задачі та запису розв’язання такої задачі “ Із двох міст, відстань між якими 160 км, одночасно в одному напрямку виїхали автомобіль з швидкістю 60 км/год і мотоцикл із швидкістю 80 км/год. Через скільки годин мотоцикл наздожене автомобіль?”. 5. Знайти у підручнику з математики для 4 класу складену задачу на рух назустріч та на рух у протилежних напрямках і провести аналіз цих задач, обґрунтувавши вибір способу аналізу задач. 6. Підготуйте фрагмент особистісно-зорієнтованого уроку, на якому аналіз задачі “Відстань між двома містами 270 км. Автомобіль проїхав цієї відстані. На скільки кілометрів йому залишилось проїхати більше, ніж він проїхав?” проводиться синтетичним способом. Підготуйте особистісно-зорієнтований фрагмент уроку, на якому складається план розв’язання цієї задачі та записується її розв’язання. 7. Підготуйте фрагмент особистісно-орієнтованого уроку, на якому розв’язується складена задача на складне правило трьох.
14. Довгострокове завдання № 14. 1. На основі аналізу методичної літератури та посібників для вчителів малокомплектних шкіл знайти три різних варіанти початку уроків у малокомплектній школі. Проаналізувавши методичні посібники для вчителів малокомплектних шкіл подані у списку літератури, підготуйте список необхідного навчального обладнання для вивчення теми “Нумерація” курсу математики І-ІУ класів. 2. Розв’язати в окремому зошиті всі цікаві вправи, вправи з логічним навантаженням і вправи із зірочками з підручників з математики для І-ІУ класів.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)