АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Кроквяні дахи – класифікація, впливи, вимоги, конструктивні вирішення

Читайте также:
  1. ЕТАПИ, ВИМОГИ, ПРОГРАМА ДОСЛІДЖЕННЯ.
  2. Зовнішні стіни з дрібнорозмірних елементів – конструктивні рішення; методи забезпечення необхідного опору теплопередачі.
  3. Класифікація глобальних проблем та проблема їх вирішення.
  4. Класифікація та конструктивні рішення фундаментів; глибина закладання, гідроізоляція фундаментів.
  5. Класифікація, основні принципи і правила ведення суперечки
  6. Класифікація, призначення і характеристика карт. Номенклатура топографічних карт.
  7. Конструктивні рішення приставних крокв, вузли та деталі.
  8. Конструктивні розміри горизонтальних автоклавів
  9. Перекриття – класифікація, впливи та вимоги, конструктивні рішення.
  10. Рана: класифікація, інфікування ран.

Дах — верхня частина огородження будинку. Вона складається з несучої частини, що передає навантаження від снігу, вітру й власної ваги даху на стіни або окремі опори й зовнішньої оболонки — покрівлі..Спочатку потрібно правильно визначити ухил даху з врахуванням використовуваних матеріалів. У снігових районах дах бажано робити крутим і простої форми. В той же час необхідно враховувати, що при високих дахах в районах з сильними вітрами їх конструкції потрібно підсилювати.Треба враховувати і протипожежні вимоги, які пред’являються до дахів. Вимоги до покрівель: Для провітрювання і освітлення горища роблять горищні слухові вікна, які іноді використовуються для виходу з горища на покрівлю.Покрівельні матеріали:1) жорсткі (листи, плити). 2) гнучкі (рулонні).До жорстких покрівель належать: металеві(оцинкована сталь)профнастил, металочерепиця; плити і листи з штучного матеріалу (черепиця, азбестоцемент), шифер, єврошифер; дерев'яні (ґонт, щепа). Рулонні покрівельні матеріали — руберойд,бітумна черепиця тощо.

Ухил береться залежно від матеріалу покрівлі: черепиця 40..45градусів, азбестоцементні плитки – 25…45, шифер 18..25, покрівельне залізо 16..22. Якщо проліт більше 4м – роблять підкоси, більше 5м - затяжки


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)