АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Конструктивні рішення приставних крокв, вузли та деталі

Читайте также:
  1. А. Рішення на застосування одного з перших трьох режимів радіаційного захисту
  2. Б. Рішення на застосування четвертого або п'ятого режимів радіаційного захисту
  3. Вирішення алгебричних рівнянь графічним методом за допомогою Simulink
  4. Вирішення диференційних рівнянь символічній формі
  5. Вирішення систем алгебричних рівнянь у символічній формі
  6. Вирішення систем диференційних рівнянь у символічній формі
  7. ВКАЗІВКИ ДО ВИРІШЕННЯ ЗАДАЧІ.
  8. ДЛЯ РІШЕННЯ ДЕЯКИХ ЗАДАЧ СТАТИСТИКИ
  9. Збори як форма прийняття колективного рішення
  10. Збори як форма прийняття колективного рішення. Нарада. Дискусія
  11. Зовнішні стіни з дрібнорозмірних елементів – конструктивні рішення; методи забезпечення необхідного опору теплопередачі.
  12. Інтернет–технології та їх використання для вирішення аналітичних задач на підприємстві

Несучими конструкціями дахів малоповерхових будинків є дерев’яні крокви. Вони бувають приставними і висячими. Дахи з приставними кроквами роблять в будинках, що мають середні опорні стіни. Конструкція даху визначається з врахуванням ухилу крівлі, довжини прольоту, що перекривається, перетини крокв і обрешетування, вигляду покрівельного матеріалу і величини снігового покриву. Крок крокв залежить від їх перетину і відстані між опорами. Монтаж крокв починають з установки мауерлатів, які укладають по гідроізоляційному шару. Їх кріплять до цегляної кладки за допомогою анкерів. При цьому необхідно стежити, щоб верхня площина мауерлата була строго горизонтальною. По мауерлату розмічають положення крокв.При збірці приставних крокв після укладання мауерлата встановлюють стояки і прогони. Під стояки укладають по шару гідроізоляції.Стояки роблять з того ж матеріалу, що і мауэрлати. Стійки і прогони закріплюють тимчасовими зв’язками і потім встановлюють крокви.Дерев’яні елементи даху мають бути антисептовані до її збірки, а після збірки покриті вогнезахисним складом.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)