АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Физика_каз. Магнит ағыны 5мс ішінде 9 мВб -ден 4мВб-ге дейін кемитін контурдағы индукцияның ЭҚК-і

Читайте также:
  1. Физика_каз.
  2. Физика_каз.
  3. Физика_каз.
  4. Физика_каз.
  5. Физика_каз.
  6. Физика_каз.
  7. Физика_каз.
  8. Физика_каз.
  9. Физика_каз.
  10. Физика_каз.
  11. Физика_каз.

$$$001

Магнит ағыны 5мс ішінде 9 мВб -ден 4мВб-ге дейін кемитін контурдағы индукцияның ЭҚК-і

A) 2В

B) 1В

C) 3В

D) 4В

E) 5В

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = A

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} = 4

$$$002

Индукция ЭҚК-і 120В, 200 орамды соленоидтағы магнит ағынының өзгеріс жылдамдығы

A) 600 Вб/с

B) 6 10-2 Вб/с

C) 6 103 Вб/с

D) 60 Вб/с

E) 0,6 Вб/с

{Правильный ответ} = E

{Сложность} = В

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} = 4

$$$003

Индукция ЭҚК-і 120В магнит ағынының өзгеріс жылдамдығы 60мВб/с соленоидтың орам саны

A) 1000

B) 2000

C) 3000

D) 100

E) 300

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = В

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} = 4

$$$004

Магнит индукциясы 2 мс ішінде 0,2 Тл –дан 0,3Тл-ға дейін өзгергенде 10 В индукция ЭҚК-і қозу үшін, көлденең қимасының ауданы 50 см2 катушкадағы орам саны

A) 100

B) 40

C) 70

D) 60

E) 150

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = В

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} = 4

$$$005

Актив бөлігінің ұзындығы 0,25 м, индукциясы 8 мТл біртекті магнит өрісінде магнит индукциясының векторына 300 бұрыш жасай 5 м/с жылдамдықпен орын ауыстырған өткізгіштің индукция ЭҚК-і

A) 6 мВ

B) 5 мВ

C) 5,9 мВ

D) 5,5 мВ

E) 6,5 мВ

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = В

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} =3

$$$006

Контурдан өтетін магнит ағынының өзгерісі 10 мВб болса 0,5 мс ішінде туатын индукция ЭҚК-і

A) 10 В

B) 20 В

C) 30 В

D) 40 В

E) 50 В

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = A

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} =3

$$$007

0,5 мс уақыт ішінде 20 В индукция ЭҚК-і тудырған контурды тесіп өткен магнит ағынының өзгерісі



A) 10 Вб

B) 10 мВб

C) 20 мВб

D) 20 Вб

E) 100 Вб

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = A

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} =3

$$$008

Контурды тесіп өтетін магнит ағыны 10 мс ішінде 20 мВб -ден 10 мВб-ге дейін кемігендегі контурдағы индукцияның ЭҚК-і

A) 2 В

B) 1 В

C) 3 В

D) 10 В

E) 20 В

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = A

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} =3

$$$009

Контурды тесіп өтетін магнит ағыны 1 мс ішінде 0,2 мВб -ден – 0,3 мВб-ге дейін артқандағы индукцияның ЭҚК-і

A) 0,2 В

B) 0,1 В

C) 0,3 В

D) 0,5 В

E) 0,4 В

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = В

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} =3

$$$010

Индукцияның ЭҚК-і 0,1 В контурды 1мс ішінде тесіп өтетін магнит ағынының өзгерісі

A) 1мВб

B) 0,1мВб

C) 0,2 мВб

D) 0,3 мВб

E) 0,4 мВб

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = A

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} =3

$$$011

Контурды тесіп өтетін магнит ағыны 100 мс ішінде 40 мВб -ден – 30 мВб-ге дейін кемісе, ондағы индукцияның ЭҚК-і

A) 0,2 В

B) 0,1 В

C) 1 В

D) 0,3 В

E) 0,4 В

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = A

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть =3

$$$012

Индукция ЭҚК-і 0,1 В,тұйық контурды тесіп өткен магнит ағынының өзгерісі 10 мВб-ге артатын уақыты

A) 100 с

B) 0,1 с

C) 10 с

D) 10 мс

E) 1 мс

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = A

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть} =3

$$$013

Контурды тесіп өтетін магнит ағынының өзгеріс уақыты 3 есе артса индукцияның ЭҚК-і

‡агрузка...

A) 3 есе артады

B) 3 есе кемиді

C) өзгермейді

D) 9 есе артады

E) 9 есе кемиді

{Правильный ответ} = В

{Сложность} = В

{Учебник} = Физика 10, Г. Я. Мякишев, 1996 жылы

{Класс} = 10

{Четверть =3


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |


При использовании материала, поставите ссылку на Студалл.Орг (0.009 сек.)