АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Допустима поверхнева кількість потоку енергії в різних областях оптичного випромінювання

Читайте также:
  1. XIV. 7. Вимірювання електрорушійних сил. Застосування методу вимірювання ЕРС для визначення різних фізико – хімічних величин
  2. XV. 9. Хімічні джерела електричної енергії
  3. Біологічна дія іонізуючого випромінювання
  4. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  5. Вимірювання енергії однофазного змінного струму. Індукційні лічильники електроенергії
  6. Вимірювання магнітного потоку
  7. Випишіть три партії, що на виборах 1994 р. набрали найбільшу кількість голосів, зазначте прізвища їх лідерів і яку ідеологію вони сповідують.
  8. ВИПРОМІНЮВАННЯ ОПТИЧНОГО ДІАПАЗОНУ
  9. Випуск продукції при різних комбінаціях факторів
  10. Виявлені стійкі кореляції різних форм девіантності між собою.
  11. Вкажіть номер правильної відповіді. Гранично допустима річна ефективна доза опромінення населення в мирний час складає:
  12. Головне управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, управління юстиції в областях, містах Києві та Севастополі.
№п/п Види оптичного випромінювання (діапазон довжин хвиль) Допустима поверхнева кількість потоку енергії,Вт/м2
1. Ультрафіолетові випромінювання УФ-С (220-280нм) УФ-В (280-320нм) УФ-А (320-400нм)   0,001 0,01 10,0
2. Видимі випромінювання (400-760нм) 10,0
3. Інфрачервоні випромінювання (0,76-10,0мкм) 35,0-70,0

 

Додаток 11

Допустимі рівні напруженості електромагнітного поля радіочастотного діапазону та напруженість електростатичного поля

Диапазон частот, Гц Допустимі рівні напруженості електромагнітного поля Допустима поверхнева щільність потоку енергії, Вт/м2
за електричною складовою (Е), В/м за магнітною складовою (Н), А/м
60кГц до 3МГц     -
3МГц до 30 МГц   - -
30МГц до 50 МГц   0,3 -
50МГц до 300 МГц   - -
300МГц до 300 ГГц - -  
Напруженість електростатичного поля       20 кВ/м

 

 

Додаток 12

Класи виробничих приміщень по ступеню небезпеки

Ураження електричним струмом

 

Залежно від наявності умов, що підвищують небезпеку дії електричного струму на людину «Правила устройства электроустановок» ділять всі приміщення на наступні класи: без підвищеної небезпеки, із підвищеною небезпекою, особливо небезпечні.

1. Приміщення без підвищеної небезпеки характеризуються відсутністю умов, що створюють підвищену (див. п. 2) або особливу небезпеку (див. п. 3).

2. Приміщення із підвищеною небезпекою характеризуються наявністю в них однієї з слідуючих умов, що створюють підвищену небезпеку:

а) вологості (відносна вологість повітря тривалий час перевищує 75%) або струмопровідного пилу;

б) струмопровідної полови (металеві, земляні, залізобетонні, цегляні і ін.)

в) високої температури (вище +35 0С);

г) можливості одночасного дотику людини до тих, що мають з’єднання із землею металоконструкціям будівель, технологічним апаратам, механізмам і т. п., з одного боку, і до металевих корпусів електрообладнання – із іншою.

3. Особливо небезпечні приміщення характеризуються наявністю в них однієї з слідуючих умов, що створюють особливу небезпеку:

а) особливої вологості (відносна вологість повітря близька до 100%: стеля, стіни, підлога і предмети в приміщенні покриті вологою);

б) хімічно активним або органічним середовищем (руйнуючій ізоляцію і струмопровідні частини електрообладнання);

в) одночасно двох або більш умов підвищеної небезпеки (п. 2).

Території розміщення зовнішніх електроустановок по небезпеці ураження людей електричним струмом прирівнюються до особливо небезпечних приміщень.

 

 

Додаток 13

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)