АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Проектні завдання

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II. Завдання та обов'язки
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. II. Перевірка домашнього завдання.
  5. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  6. IV. Домашнє завдання з інструктажем.
  7. V. Домашнє завдання з інструктажем.
  8. VI. Домашнє завдання.
  9. VI. Домашнє завдання.
  10. VI. Домашнє завдання.
  11. VII. Домашнє завдання.
  12. А. Завдання

1. Common Marketing Mistakes to Avoid:

2. Organizational culture.Business ethics

3. Modern management theory.

4. Internet banking.

5. Corporate finance.Management of working capital

6.. Sampling and non-sampling errors. Eating out: how culturally aware are you?

7. Census and sample survey. Grammar structure

 

 

Питання для самоперевірки:

питання і завдання для самоперевірки і проміжного контролю знаходяться в розділі самоконтролю базового підручника Guy Brook-Hart ‘ Business Benchmark’ Upper Intermediate або Advanced, Cambridge University Press, 2010.

Зразковий перелік завдань для самостійної роботи:

· Складіть глосарій по заданій темі за профілем;

· Представте доповідь (письмово) по вибраній темі за профілем;

· Складіть (письмово) план дій на основі аналізу конкретної ділової або професійної ситуації;

· Проаналізуйте графіки, діаграми, таблиці, порівняєте їх і підготуйте узагальнену інформацію за профілем у вигляді презентації;

· Підготуйте огляд прочитаної на іноземній мові літератури за профілем з різних джерел, у тому числі з використанням інтернет-ресурсів.

Зразковий перелік питань для самостійної роботи з дисципліни (теми есе, рефератів, доповідей, презентацій, проектів, творчих завдань за профілем):

Види організацій. Фінансова звітність підприємства. Єство і функції фінансів, їх роль в системі грошових стосунків ринкового господарства.

Основи використання фінансів в суспільному відтворенні. Фінансова система країни, її сфери і ланки. Принципи організації фінансів економічних суб'єктів в різних сферах діяльності. Основи функціонування фінансів комерційних підприємств. Фінанси організацій, що здійснюють некомерційну діяльність. Державні і муніципальні фінанси, вплив на їх організацію функціональних особливостей і рівнів управління. Дія фінансів на економіку і соціальну сферу. Роль фінансів в розвитку міжнародної співпраці; фінанси і глобалізація економіки. Особливості функціонування фінансових систем в економічно розвинених країнах. Фінансова політика. Управління фінансами. Фінансове планерування і прогнозування. Фінансовий контроль. Принципи бухгалтерського обліку. Види фінансових звітів. Цінова політика. Процентні ставки. Прості і привілейовані акції. Фінансові деривати. Управління активами. Оподаткування. Прямі і непрямі податки. Звільнення від сплати податків. Основні питання економіки. Ринок праці.

Підбір персоналу. Навчання і розвиток персоналу. Залучення зовнішнього персоналу. Підвищення кваліфікації. Актуальність відкриття спеціалізованих центрів для оцінки ефективності роботи персоналу. Критерії оцінки роботи персоналу. Сучасний ринок товарів і послуг. Форми, методи і засоби просування товарів і послуг. Аналіз значущості торгівельної марки в бізнесі. Торгівельна марка-показник якості або рекламний хід. Відношення до споживача. Лояльність покупця / клієнта. Дослідження і розвиток нового продукту. Вихід на ринок з новим продуктом - проблеми і рішення. Ринок і конкуренція. Ринкові стосунки. Участь в міжнародних виставках і ярмарках. Підготовка і оформлення стендів для представлення товарів і послуг на міжнародних виставках і ярмарках. Підприємництво - достоїнства і недоліки. Франчайзинг - дорога до швидкого успіху або крах надій. Початкуючі компанії. Вистава бізнес ідей. Складання бізнес-плану. Залучення інвестицій. Фінансування початкуючих компаній. Фінансова звітність. Інноваційні технології в бізнесі. Необхідність використання інтернет ресурсів у фінансовій сфері. Ведення бізнесу через інтернет. Мультимедійні презентації товарів і послуг. Міжнародна співпраця. Організація і проведення бізнес конференцій. Оформлення протоколу і порядку денного. Міжкультурна комунікація. Проведення ділових засідань і зустрічей. Участь в переговорах. Ділове листування. Формальний і неформальний стилі листа. Опис графіків.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)