АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається

Читайте также:
  1. Абсолютна додаткова вартість
  2. Балансова вартість товарно-матеріальних цінностей ТзОВ «Соната» на 01.01.20__ р.
  3. Банківським послугам притаманна наявність наступних
  4. В чому полягає економічне значення пільгової (нульової) ставки податку на додану вартість?
  5. Вартість і капіталістичні витрати виробництва
  6. Вартість майна, яке належить арештувати з метою забезпечення цивільного позову, повинна бути співмірною із розміром шкоди, завданої кримінальним правопорушенням.
  7. Вартість товару робоча сила
  8. Витрати виробництва і їх загальна характеристика. Собівартість продукції, її види, структура і шляхи зниження
  9. Відносна додаткова вартість у сучасних умовах
  10. Вкажіть елементи, що входять до бази оподаткування ПДВ при постачанні товарів/послуг
  11. Вправа 18. Запишіть 5 мовних кліше (у складі яких є дієслова), якими можна послуговуватися у Вашій фаховій діяльності.

До Кракова на Св. Валентина

  Лютий
   
  1 день / Середа   13.02.2013 Зустріч кожного туриста представником фірми. 21:30 - Збір групи на залізничному вокзалі. 22:00- Виїзд зі Л ьвова. Переїзд до Польщі.Нічний переїзд.  
  2 день / Четвер   14.02.2013 Приїзд до К ракова. Оглядова екскурсія по Кракову. Поселення в готель. Вільний час в Кракові. Р екомендуємо: - відвідати Королівські палати (10€); Ночівля.  
3 день / П’ятниця 15.02.2013   Сніданок. Вільний час в Кракові. Р екомендуємо: - екскурсія по засніжених Закопане (25€); Повернення в готель. Ночівля.  
4 день / Субота 16.02.2013 Сніданок. Виселення з готелю. Р екомендуємо: - відвідати “Соляні Копальні “Велічки” (25€); Повернення в Україну. Приїзд до Л ьвова. Орієнтовно до 00:00.    
       
ВАРТІСТЬ туру при оформленні замовлення: Дорослі Особи до 21 років та з пенсійним
До 20.01 130 € 115 €
З 20.01 140 € 125 €

Доплата за одномісне розміщення - 30€.

У вартість включено: • Супровід гіда-керівника по всьому маршруту; • Проїзд по маршруту автобусом єврокласу; • Проживання по маршруту готель 3-4* категорії зі сніданками: - Туристи, що подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер – це може бути двомісний номер з додатковим ліжком; - У випадку відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер – доплата 30€/ тур; • Оглядові екскурсії вказані у програмі: - Краків   У вартість не включено: • Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти; • Р екомендовані програми: - Закопане(25€); - Королівські палати(10€); - “Соляні Копальні “Велічки”(25€); • Проїзд в громадському транспорті; • Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри); • Медичне страхування на період туру – 10,32 грн. • Консульський збір 35€+225 грн.;
Готелі категорії STANDART – готелі економ класу, категорії рівня 3-4*, оптимально розміщені до екскурсійних об’єктів, знаходяться на окраїні міста. Сніданки – "шведський стіл".
ДЛЯ ТУРУ ВІДКРИВАЄТЬСЯ ПОЛЬСЬКА ШЕНГЕН ВІЗА. (Спрощений перелік документів)!!! Туристична фірма не несе відповідальності за затримання Консульством Республіки Польща документів для додаткової перевірки, за відмову у видачі візи, а також за втрату внаслідок цих дій придбаних наперед проїзних документів.

ВАЖЛИВО:


• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок та час екскурсій або ж замінювати їх на рівноцінні.
• Мінімальні кількість для виконання факультативних програм - 20 осіб.
У вартості факультативних програм:

- вартість вхідних квитків та/або;

- транспортних послуг та/або;

- екскурсійного обслуговування та/або;

- резервації.

Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається.

• У програмі туру вказано орієнтовний час. Точне місце і час від'їзду з міста, початок екскурсій і додаткової програми оголошується керівником групи.

Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

• Вартість туру визначається датою оформлення замовлення, а не датою оплати!

Повний комплект документів на візу подавати не пізніше наступних дат!!!

дати подачі документів дата виїзду
01.02 13.02

Просимо Вас ознайомитись з правилами проведення екскурсійного туру (тут)! У зв’язку із настанням спірних моментів, звертайтесь до Вашого менеджера.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)