АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Австралія і Сингапур зміцнюють національний орган зі стандартизації М’янми

Читайте также:
  1. E. интерпретирование аналитических результатов по конкретно заданным вопросам правоохранительных органов или суда.
  2. GG ДРУГИЕ ОТХОДЫ, СОДЕРЖАЩИЕ В ОСНОВНОМ НЕОГРАНИЧЕСКИЕ КОМПОНЕНТЫ, КОТОРЫЕ МОГУТ СОДЕРЖАТЬ МЕТАЛЛЫ И ОРГАНИЧЕСКИЕ МАТЕРИАЛЫ
  3. I. Организационная часть.
  4. I. Организационный момент
  5. I. Організація класу до уроку.
  6. I. Особенности организации когнитивного опыта
  7. I. Постановка организационных задач предприятия.
  8. I.Организационно – методический раздел
  9. II. Организационно-технический раздел.
  10. II. ОРГАНИЗАЦИЯ И ЗАСТРОЙКА ТЕРРИТОРИИ
  11. II. Организация и проведение учебно-ознакомительной практики
  12. II. Организация проведения предполетного и послеполетного досмотров

 

 

Австралія та Сингапур об’єднали сили для зміцнення потенціалу М’янми з метою участі її в розробленні національних і міжнародних стандартів у рамках Проекту Міжнародної організації зі стандартизації (ISO) «Зміцнення організаційних структур (INS)». Це стало першим спільним проектом у галузі стандартизації Австралії та Сингапуру, пов’язаним зі створенням інституційного потенціалу в третій країні, у співпраці з ISO.

Чиновники з Організації зі стандартизації Австралії, органу зі стандартизації Сингапуру (SPRING) та Регіонального Офісу ISO в Сингапурі провели навчальний семінар з 21 по 27 квітня 2015 року для делегації з М’янми. Делегати представляли Департамент досліджень та інновацій (DRI) М’янми, Федерацію торговельно-промислової палати, Інженерне суспільство М’янми та Університет економіки Янгон.

Семінар було присвячено обміну передовим досвідом Сингапуру й Австралії, включаючи принципи й процедури щодо імплементації програм з розроблення національних і міжнародних стандартів. Додатково було організовано виїзди на підприємства харчування, серед яких The Soup Spoon Pte Ltd, для того щоб продемонструвати, як імплементація міжнародних стандартів гарантує не лише безпеку, а й якість продукції та послуг. Це допомогло компанії на ринкових умовах отримати доступ до наявних і нових експортних ринків і максимально використовувати можливості зростання.

У рамках семінару з метою виявлення або підтвердження пріоритетних галузей для Програми стандартизації М’янми було проведено аналіз. Одним з ключових підсумків для делегації М’янми стало розроблення плану дій, який допоможе країні краще погоджувати свої завдання першочергового значення й практики для підтримки економічного зростання з вимогами Всесвітньої торговельної організації з технічних бар’єрів у торгівлі (СОТ ТБТ) та Кодексом усталеної практики.

Завдання полягає в тому, щоб підсилити торговельні та економічні вигоди для М’янми і всього регіону, створюючи сприятливу для бізнесу інфраструктуру стандартизації на основі міжнародних систем з тим, щоб залучити інвестиції і гарантувати, що продукти та послуги відповідають вимогам міжнародних замовників і експорту, а також для підтримки виходу на ширші ринки. Ця ініціатива допоможе М’янмі краще інтегруватися на регіональних і світових ринках.

Виступаючи з глобальної точки зору, генеральний секретар ISO Роб Стіл (Rob Steele) відзначив, що подальші кроки будуть особливо важливими. «Відповідно до мети ISO збільшити участь країн, що розвиваються, в міжнародній стандартизації, результат цієї програми забезпечує низку реалістичних, але доволі амбітних рекомендацій для М’янми щодо зміцнення своїх національних програм розвитку й активної участі в міжнародній стандартизації. Ми хочемо допомогти М’янмі максимізувати можливості беручи участь у діяльності з міжнародної стандартизації».

Спільний проект фінансують за підтримки Департаменту закордонних справ і торгівлі Австралії, Уряду Сингапуру та ISO.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)