АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відбулося чергове засідання МТК 441 «Нанотехнології»

Читайте также:
  1. Близькі родичі та члени сім'ї обвинуваченого і потерпілого, а також представники засобів масової інформації мають пріоритетне право бути присутніми під час судового засідання.
  2. В якому році відбулося юридичне оформлення документознавства як наукової спеціальності?
  3. Виправдувальний вирок або судове рішення, що звільняє обвинуваченого з-під варти, виконуються в цій частині негайно після їх проголошення в залі судового засідання.
  4. Для допиту тяжко хворого свідка, потерпілого під час досудового розслідування може бути проведено виїзне судове засідання.
  5. Допит свідків поза судовим засіданням
  6. ЗАСІДАННЯ ГУРТКА
  7. ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ, ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ
  8. Місце та час проведення засідання
  9. Не збирати відомості, що стосуються кримінального провадження, поза судовим засіданням.
  10. Огляд речових доказів, які не можна доставити в судове засідання, за необхідності проводиться за їх місцезнаходженням.
  11. Після останнього слова обвинуваченого суд негайно виходить до нарадчої кімнати для ухвалення вироку, про що головуючий оголошує присутнім у залі судового засідання.

 

19 травня 2015 р. у Національній академії наук Білорусі (НАНБ) відбулося чергове засідання МТК 441 «Нанотехнології», в якому взяли участь представники держав ─ членів МТК.

 

Засідання відкрив керівник ПК2/МТК 441 «Вимір і визначення параметрів», перший заступник Голови Президії НАНБ, академік Сергій Чижик. Він відзначив важливість розвитку співпраці фахівців з країн СНД, які займаються питаннями стандартизації в галузі нанотехнологій

 

Про те, як проводять роботи зі стандартизації у сфері нанотехнологій у Білорусі, повідомив перший заступник Голови Держстандарту Республіки Білорусь Валерій Гуревич, а про роботи, що ведуться в цій галузі в Російській Федерації, розповіла заступник завідувача відділом ФДУП «ВНІІНМАШ» Наталія Шламкова.

 

На засіданні також виступив керівник дирекції стандартизації Фонду інфраструктурних і освітніх програм Групи «РОСНАНО» Юрій Ткачук. Він розповів про роботи з нормативно-технічного забезпечення на користь інтегрованого інноваційного простору держав ─ учасників СНД.

 

Крім цього, під час обговорення було розглянуто питання, що стосуються поточної діяльності міждержавного технічного комітету, схвалено пропозиції Російської Федерації до проекту ПМС-2016 і пропозиції з організації і проведення робіт з нормативно-технічного забезпечення інноваційної продукції на користь інтегрованого інноваційного простору держав ─учасників СНД, а також підтримано ініціативу Республіки Білорусь щодо створення національного технічного комітету зі стандартизації в галузі нанотехнологій, дзеркального МТК 441.

 

Довідка про МТК 441 «Нанотехнології»

 

МТК 441 «Нанотехнології» засновано на базі ТК РФ 441 «Нанотехнології» на 43-му засіданні МДС. Голова МТК 441 ─ Генеральний директор Фонду інфраструктурних і освітніх програм Групи РОСНАНО А.Г. Свинаренко. Відповідальний секретар ─ перший заступник директора ФДУП «ВНІІНМАШ» А.С. Бубнов. Ведення секретаріату покладено на ФДУП «ВНІІНМАШ».

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)