АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про участь казахстанської делегації у 8-й Генеральній Асамблеї Інституту стандартів і метрології Ісламських держав

Читайте также:
  1. III. ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ТА ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
  2. IV. ГРЕЧЕСКИЕ ГОРОДА И ПЕРСИДСКАЯ ДЕРЖАВА 700 – 480 гг. до Р. X.
  3. V. Античні міста-держави Північного ПРИЧОРНОМОР’Я
  4. А29. Государственная политика Александра Македонского, организация мировой греко-македонской державы.
  5. А31. Держава Селевкидов (общая характеристика социально-экономических и политических отношений).
  6. Академія прокуратури України при Генеральній прокуратурі України (на правах управління).
  7. Безпека держави
  8. Боротьба за територіальне об'єднання країни у Середньовіччі. Друга болгарська держава
  9. Бюджетний кодекс України – фінансова конституція держави. Відносини, що регулюються бюджетним кодексом
  10. В освітньому просторі держави»
  11. Введение. Политика сверхдержавы.
  12. Великие державы и восточный вопрос (1815-1853)

З 4 по 5 травня поточного року у Дубаї (ОАЕ) відбулася 8-ма Генеральна Асамблея Інституту стандартів і метрології Ісламських держав (SMIIC) і Форум SMIIC 2015 на тему «Стандартизація і оцінка відповідності з питань халал».

 

 

У заході взяли участь понад 30 країн світу, зокрема й казахстанська делегація на чолі з головою Комітету технічного регулювання і метрології Міністерства з інвестицій і розвитку Республіки Казахстан Біржаном Канешевим.

 

Головними темами порядку денного стали питання, пов’язані з розвитком гармонізації стандартів у галузі халал, діяльності й ролі міжнародних органів сертифікації халал, системи менеджменту халал-сертифікації, майбутньої екосистеми халал тощо. На церемонії відкриття Форуму виступили Генеральний директор ESMA ─ пан Абдулла Аль Маїні та Голова SMIIC ─ Хулусі Шентюрк.

 

Учасники Форуму заслухали виступи представників різних країн ─ членів організації з доповідями про виконану роботу у сфері стандартизації та метрології, продемонстрували різні презентації про технології та рішення, які сприяють вирішенню питань стосовно діяльності в галузі акредитації, метрології та стандартизації, а також розглянули доповнення до Плану стратегічних дій SMIIC тощо.

 

 

Сторони наголосили на особливій актуальності об’єднання зусиль у рамках активного розвитку індустрії Халал і позначили питання й проблеми в організації роботи зі сертифікації в різних країнах, оскільки халал-сертифікація має на увазі найвищу якість і відповідність вимогам GMP (Належна виробнича практика) і HACCP (Аналіз ризиків та критичні контрольні точки).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)