АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Що дає додаток до диплома вищим навчальним закладам?

Читайте также:
  1. II. Дипломатичні представництва
  2. V. ГРАФІЧНИЙ ДОДАТОК
  3. XV. НЕДИПЛОМАТИЧЕСКИЕ ОТНОШЕНИЯ
  4. Безопасность дипломатической службы.
  5. В дипломатическом протоколе мелочей нет
  6. В первые годы советской власти, когда количество дипломатических представительств в Москве было невелико
  7. Венская Конвенция о дипломатических сношениях
  8. Вечерние дипломатические приемы
  9. Взаимодействие дипломатической службы и средств массовой информации.
  10. Визначте місце козацької держави у міжнародних відносинах та основні положення її дипломатичної діяльності.
  11. Відповідальність за порушення дипломатичних привілеїв та імунітетів
  12. Война и протокол. Разрыв дипломатических отношений

—Допомагає заощаджувати час, відповідаючи на безліч постійно повторюваних питань, адресованих адміністрації навчаль­них закладів щодо змісту і мобільності дипломів.

—Робить навчальний заклад відомим за межами країни.

—Містить компетентні судження про кваліфікації, що зрозумілі в інших освітніх контекстах.

—Підвищує точність розуміння сутності кваліфікації і, таким чином, полегшує академічне і професійне визнання знань студента.

—Захищає автономність навчальних закладів, як у національному масштабі, так і індивідуально, і при цьому відповідає вимогам системи, що визнається у всій Європі.

Чому необхідно видавати додаток до диплома?

У світі з'являються нові кваліфікації, різні країни постійно вносять зміни у свої кваліфікаційні системи й освітні структу­ри, що обумовлено впливом стрімких економічних, політич­них і технологічних змін. Постійно росте число мобільних громадян, що мають потребу в справедливому визнанні своїх кваліфікацій. Невизнання і неякісна оцінка кваліфікацій у да­ний час є глобальною проблемою. Оскільки диплом про вищу освіту сам по собі не надає достатню інформацію, дуже склад­но визначити рівень і функцію кваліфікації, не удаючись до детальних роз'яснень.

Додаток до диплома є вирішенням наведених проблем, оскільки:

—Забезпечує прозорість у системі вищої освіти.

—Погоджує динамічні зміни кваліфікацій.

—Сприяє мобільності, доступності і безперервності навчання протягом усього життя.

—Забезпечує чіткість, ясність і інформаційну обґрунтованість суджень щодо кваліфікації.

II. СТРУКТУРА ДОДАТКА ДО ДИПЛОМА

Модель запропонованої структури додатка до диплома роз­роблена Європейською Комісією, Радою Європи, а також ЮНЕCKO/CEPES. Мета даної моделі побудови додатка до дипло­манадати вичерпні об'єктивні дані, покликані забезпечити міжнародну «прозорість», а також справедливе академічне і професійне визнання кваліфікацій (дипломів, ступенів, сер­тифікатів і т.п.). Модель додатка до диплома розроблена таким чином, щоб адекватно розкрити сутність, рівень, умови, зміст і статус навчання, що проходив і успішно закінчив його власник, чиє ім'я зазначене в дипломі, доповненому цим додатком. Додаток до диплома не повинен містити оцінні судження, твер­дження про еквівалентність або пропозиції щодо визнання. Усі вісім розділів повинні містити відповідну інформацію. У випадку відсутності інформації необхідно дати обґрунтування.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)