АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗМІСТ І РЕЗУЛЬТАТИ НАВЧАННЯ

Читайте также:
  1. I. Фінансові результати
  2. II ЗМІСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. Анализ земельных ресурсов. Анализ факторных и результативных показателей.
  5. Б) Змістовна частина тестових завдань.
  6. Баланс Звіт про фінансові результати
  7. Блочно-консультативного навчання
  8. Быть сформулированы таким образом, чтобы в максимальной степени воспроизводить непосредственное влияние сотрудника таможенного органа на динамику показателей результативности.
  9. ВИБІР ТЕМИ І СКЛАДАННЯ ЗМІСТУ РОБОТИ
  10. Види парламентів зарубіжних країн за структурою. Зміст представництва нижньої та верхньої палат бікамерних парламентів.Види верхніх палат парламентів зарубіжних держав.
  11. Види та зміст навчальної роботи
  12. Виды показателей результативности деятельности государственных служащих

4.1. Форма навчання показує, як реалізовувалася програма, наприклад, стаціонарне навчання повний робочий день/тиждень (Full-time), навчання з неповним робочим днем/тижнем (Part-time), переривчасте/періодичне навчання (Intermittent), багато­шаро­ве/ком­позитне/включене в певну схему/графік (Sandwich), дистанційне, і т.п.

4.2. Якщо прийнятне, повідомте подробиці про директивні матеріали, що містять мінімально необхідні вимоги, виконання яких, гарантує одержання кваліфікації, наприклад, певні обов'язкові компоненти або обов'язкові практичні елементи, чи слідно дотримуватися всіх їх одночасно /у комплексі, які-небудь правила/інструкції щодо виконання дипломної, дисертаційної роботи і т.п. Викладіть всі деталі, які вам представляються істотними для вичерпного визначення змісту поняття «кваліфікація». Особливу увагу приділіть інформації щодо умов, необхідних для успішного одержання кваліфікації. По можливості повідомте подробиці щодо результатів навчання, отриманих навичках, компетенціях, цілях і завданнях, пов'язаних з даною кваліфікацією.

4.3. Повідомте подробиці про кожен окремий елемент чи частини/розділи кваліфікації і їхню значущість. Складіть список реальних оцінок та/або рівнів, отриманих по кожному основному компоненту даної кваліфікації. Записи повинні бути як можна більш повними і відповідати тому, що звичайно записується в даному навчальному закладі. Необхідно включи­ти в список всі іспити й оцінені компоненти та/або га­лузі/сфери дисципліни, винесеної на іспит, а також усі на­укові праці (dissertations or thesis). Укажіть, чи були захищені ці роботи.

Уся ця інформація часто представляється у вигляді ака­демічної довідки (див. глосарій: TRANSCRIPT). Зручна фор­ма такої довідки була розроблена для європейської системи взаємозаліків (див. глосарій: ECTS, а також «Керівництво для користувача ECTS» на сайті: (http://europa.eu.int/ en/comm/dg22>. Багато кредитних систем використовують до­кладні академічні довідки, що прийнятні для великого діапа­зону додатків до диплома. Якщо е інформація про розподіл кредитів/заліків між компонентами і блоками курсів, її також необхідно навести.

4.4. Надайте інформацію про систему оцінювання рівня підготовки за даною кваліфікацією, наприклад, оцінки відносно 100% при мінімально припустимій прохідній оцінці в 40%.

У практиці оцінювання існує величезна кількість варіантів, як у межах однієї країни, так і на міжнародному рівні. Наприклад, оцінка, що становить 70% від максималь­ного показника, у деяких академічних системах вважається досить високою, у той час як в інших країнах такий рівень вважається низьким. Необхідно дати інформацію про вико­ристання і розподіл рівнів якості підготовки за певною кваліфікацією.

4.5. Бажано вказати узагальнену класифікацію для підсумкової кваліфікації, наприклад, First Class Honour Degree (~ ступінь з відзнакою першого класу), Avec distinction (з відзнакою) і т.п.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)