АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Міжвідомча координація з питань виконання вимог Угоди СОТ про застосування санітарних та фітосанітарних заходів і технічних бар’єрів у торгівлі

Читайте также:
  1. B) повышение биологической продуктивности существующих угодий.
  2. B. 2. Вимоги до транзакцій
  3. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  4. II Методика виконання курсової роботи.
  5. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  6. ISO посилює вимоги до випробування машинозчитуваних паспортів
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI Поточний контроль виконання роботи
  10. VI Поточний контроль виконання роботи
  11. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  12. VII. ОЦЕНКА СЕЛЬХОЗУГОДИЙ

16 квітня 2014 р. у Комітеті технічного регулювання та метрології МІНТ РК у рамках Робочої групи з обміну інформацією Інформаційного центру з ТБТ/СФС з міністерствами та відомствами Республіки Казахстан з питань Угод Світової організації торгівлі з технічних бар'єрів у торгівлі, санітарних і фітосанітарних заходів відбувся семінар на тему: «Міжвідомча координація з питань виконання вимог Угод СОТ про застосування санітарних та фітосанітарних заходів і технічних бар'єрів у торгівлі».
Метою зустрічі є поліпшення взаємодії державних органів з Інформаційним центром із питань технічного регулювання та ветеринарно-санітарних, санітарних та фітосанітарних заходів, а також інформування зацікавлених державних органів з питань застосування санітарних та фітосанітарних заходів і технічних бар'єрів у торгівлі.

 

Важливість проведення цього заходу напередодні вступу Казахстану до СОТ підкреслив у своєму вступному слові заступник Голови Комітету технічного регулювання та метрології МІНТ РК Галімжан Дугалов. «Членство в СОТ є ключовою передумовою для економічної модернізації та повної участі Казахстану в міжнародній торговій системі. Територіальні структурні підрозділи Інформаційного центру з технічних бар'єрів у торгівлі, санітарних і фітосанітарних заходів мають забезпечити подальше інформування бізнес-операторів у регіонах про проведену в цьому напрямку роботу», — зазначив він.
Із доповідями виступили й інші члени робочої групи: керівник проекту, старший економіст Світового банку — Дорсаті Мадані, консультант-координатор Національної комісії Кодекс Аліментаріус, доктор медичних наук, професор — Найля Карсибекова, представники зацікавлених державних органів і відомств Республіки Казахстан, представник АТ «Центр розвитку торгової політики» МЕБП РК, заступник Генерального директора РГП «Казахстанський інститут стандартизації та сертифікації» Комітету технічного регулювання Міністерства індустрії і нових технологій Республіки Казахстан — Нуртас Утешов, а також територіальні підрозділи Інформаційного центру з ТБТ/СФС.

За результатами семінару прийнято такі рішення:
1) Актуалізувати спільний наказ «Про затвердження Порядку інформаційної взаємодії з технічних бар'єрів, санітарних та фітосанітарних заходів» від 1 липня 2011 р.;
2) Територіальним підрозділам Інформаційного центру провести роз'яснювальну роботу на підставі матеріалів семінару;
3) Державним органам активізувати роботу з міжвідомчої координації, а також своєчасно надавати інформацію.
Організатор: Інформаційний центр з ТБТ/СФС РГП «Казахстанський інститут стандартизації та сертифікації» Комітету технічного регулювання Міністерства індустрії і нових технологій Республіки Казахстан.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)