АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про новий стандарт на яєчний порошок

Читайте также:
  1. A) 1) Объяснить, почему необходим стандарт финансовой отчетности в отношении резервов.
  2. Green park Yalta-Intourist пос. Массандра (стандарт)
  3. II. Стандарт предоставления государственной услуги
  4. Австралія і Сингапур зміцнюють національний орган зі стандартизації М’янми
  5. Анкетирование - это метод получения информации путем письменных ответов респондентов на систему стандартизированных вопросов анкеты.
  6. Б) Стандарты MPEG.
  7. Беларуская літаратура як вучэбны прадмет. Адукацыйны стандарт вучэбнага прадмета “Беларуская літаратура”.
  8. БЕЛКОВЫЙ ПОРОШОК И ПРОЦЕССЫ ПРОИЗВОДСТВА
  9. Беспроводный телефон. Стандарт DECT
  10. Благообразний Йосиф, знявши з Хреста пречисте тіло Твоє, плащеницею чистою обвив й пахощами, покривши, у гріб новий положив.
  11. В зависимости от модели фаты, длина может отклоняться от стандарта на несколько см.
  12. В зависимости от модели фаты, длина может отклоняться от стандарта на несколько см.

 

 

З 1 липня 2016 року для добровільного застосування в Російській Федерації вводять національний стандарт на меланж яєчний сухий з підвищеною розчинністю. Публічне обговорення проекту стандарту проходило з вересня 2014 р. по січень 2015 р.

 

ГОСТ Р «Російська якість. Меланж яєчний сухий з підвищеною розчинністю. Технічні умови» поширюється на яєчний сухий меланж з підвищеною розчинністю, вироблений з харчових курячих яєць і призначений для виробництва продуктів харчування та реалізації в торгівлі й мережі громадського харчування. Вимоги стандарту приведено у відповідність із сучасними вимогами національної системи стандартизації Російської Федерації, керівними ветеринарними і санітарними документами Митного союзу у частині безпеки, правил приймання, методів контролювання, пакування, маркування, транспортування та зберігання.

 

Найважливішим показником для визначення якості сухих яєчних продуктів є розчинність, оскільки вона відображає міру денатурованості білкової частини, яка багато в чому залежить від типу устатковання, умов проведення технологічного процесу виготовлення продуктів, а під час зберігання ─ тривалості та умов зберігання. Показник розчинності вказує, наскільки вміст яєць у процесі перероблення й зберігання втратив свої первинні властивості. Варто також зазначити, що величина розчинності яєчного порошку впливає на його ціну: чим вище розчинність продукту, тим він дорожче.

 

Попереднє оцінення показує, що в разі забезпечення всіма вітчизняними виробниками підвищення величини розчинності яєчного меланжу до 94 % та вище, лише від масложирової промисловості вони можуть отримати додатково 650 млн. рублів за рік. Введення цього стандарту дозволить не лише розширити асортимент яєчних продуктів, але й вийти на міжнародний ринок.

 

Стандарт розроблено Всеросійським науково-дослідним інститутом птахопереробної промисловості.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)