АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інформаційний лист

Читайте также:
  1. Інформаційний захист infosecurity
  2. Інформаційний лист
  3. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  4. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  5. Інформаційний лист
  6. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  7. Інформаційний лист
  8. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  9. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  10. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  11. Інформаційний пакет

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

VІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

“ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ, СПОРТ

І КУЛЬТУРА ЗДОРОВ’Я

У СУЧАСНОМУ СУСПІЛЬСТВІ”

Інформаційний лист

Запрошуємо Вас узяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції “Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві”, яка відбудеться 24–26 вересня 2015 року у м. Луцьку в Інституті фізичної культури та здоров’я Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українкитана базі практик табору “Гарт” (оз. Світязь).

Напрями роботи конференції:

1. Історичні, філософські, правові та організаційні проблеми фізичної культури.

2. Професійна підготовка фахівців фізичної культури та спорту.

3. Педагогічні технології навчання фізичної культури.

4. Фізична культура, фізичне виховання різних груп населення.

5. Лікувальна фізична культура, спортивна медицина і фізична реабілітація.

6. Олімпійський і професійний спорт.

Матеріали для публікації українською, російською, польською мовами (за вибором) та англійською (обов’язково) у електронному вигляді, шрифт 14 pt у форматі WORD просимо надсилати до оргкомітету. Переклад статті має бути зроблений якісною англійською мовою. Переклад може робити редколегія за додаткову оплату (50 грн. за одну сторінку) Також оргкомітет просить вислати фотографію (цифрову) автора для публікації в збірнику.

Вимоги до статей:

У правому кутку сторінки – ім’я та прізвище автора, в лівому кутку – УДК.

Посередині сторінки – назва статті, організація і місто, у кінці – література (не більше десяти джерел, на кожну позицію має бути посилання в тексті статті), оформлена по стандарту (Україна) та references (оформлений по стандарту) (вимоги на звороті), анотації та ключові слова українською, російською й англійською мовами. Анотації включають: ім’я, прізвище автора, назву статті, організацію, текст анотації. Обсяг кожної анотації – 800–900 знаків (вимоги на звороті). Автори зарубіжних країн подають анотації російською та англійською мовами. Таблиці і рисунки – не більше двох. Обсяг статті – від 8 до 12 сторінок через 1,5 інтервала. Розміри полів: зліва – 3 см, справа – 1 см, зверху і знизу – 2 см.

До друку приймаються статті, які відповідають таким вимогам:

1. Вступ. (постановка проблеми та її зв’язок із важливими науковими чи практичними завданнями, аналіз останніх досліджень і публікацій, у яких започатковано розв’язання цієї проблеми і на які спирається автор; виділення не вирішених раніше частин загальної проблеми, які розкриває означена стаття);

2. Завдання роботи, методи та організація дослідження;

3. Виклад основного матеріалу дослідження. Дискусія (як співвідносяться отримані Вами результати з результатами інших дослідників);

4. Висновки та перспективи подальших досліджень у цьому напрямі.

Статті будуть надруковані у збірнику наукових праць “Фізичне виховання, спорт і культура здоровʼя у сучасному суспільтстві”. Видання платне – сторінка набраного тексту коштує 50 грн. Для авторів, які маютьнауковий ступінь доктора наук, опублікування статті безкоштовне (якщо стаття одноосібна). Збірник наукових праць є науковим фаховим виданням, за напрямами “Фізичне виховання і спорт” та “Педагогічні науки”.

Для участі у конференції просимо Вас до 1 червня 2012 року надіслати до оргкомітету усі матеріали:

u статтю, авторську довідку, фото, квитанцію надсилати на електронну адресу physical.journal@ukr.net

Переписка з авторами виключно по електронній пошті. Повідомлення про прийняття або відхилення статті надсилається автору по електронній пошті після рецензування її членами редколегії.

 

Інформацію про порядок роботи й умови проведення конференції можна отримати в оргкомітеті за телефонами: 0965855901 (моб.) Козіброцький Сергій Петрович (відповідальний секретар); 0332-24-20-68 (деканат Інституту фізичної культури та здоров’я); 0332-24-21-78 (кафедра теорії та методики фізичного виховання), а також ознайомитись на сайті збірника наукових праць “Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві” http://physicaledu-journal.org.ua

 

Про участь у конференції необхідно попередити оргкомітет завчасно.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)