АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Травня 2015 року

Читайте также:
  1. Микола Хвильовий (13 грудня 1893- 13 травня 1933)
  2. травня 2011 р. справа № 2а/0570/7180/2011
  3. травня 2015 р.
  4. Травня 2015 року

Наукова конференція

Сучасні проблеми порівняльного правознавства

м. Ужгород, 6‑8 травня 2015 р.

 

Програма конференції:

Травня 2015 року

Заїзд, поселення учасників конференції

14:00 – екскурсія містом Ужгородом

 

Травня 2015 року

9:30‑10:00 – реєстрація учасників конференції

10:00‑12:00 – пленарне засідання

12:00‑13:00 – обід

13:00‑15:00 – секційне засідання «Проблеми загальної частини порівняльного правознавства»

15:00‑19:00 – культурна програма, екскурсія до міста Мукачева

19:00‑21:00 – святкова вечеря

 

травня 2015 року

09:00‑11:00 – секційне засідання «Наднаціональні тенденції розвитку права»

11:00‑11:15 – кава-брейк

11:15‑13:00 – секційне засідання «Правове забезпечення співробітництва України з країнами Балтії, Центральної і Східної Європи»

13:00‑14:00 – обід

14:00‑16:00 – секційне засідання «Порівняльно-правовий вимір європейського та міжнародного права»

16.00 – підведення підсумків конференції

 

Примітка: з 9 травня можлива організація поїздки учасників конференції на термальні води в місто Берегово на комплекс «Жайворонок» (http://zhayvoronok.net/) або в село Косино Берегівського району (http://www.kosino.com.ua/).

 

Проблематика секційних засідань:

1. Проблеми загальної частини порівняльного правознавства

2. Наднаціональні тенденції у розвитку права (галузеві підсекції)

3. Порівняльно-правовий вимір європейського та міжнародного права

4. Правове забезпечення співробітництва України з країнами Балтії, Центральної і Східної Європи

 

Умови участі:

Участь у конференції може бути безпосередньою або заочною.

Організаційний внесок учасника конференції складає 500 грн. (для заочних учасників – 300 грн.), а для співробітників та аспірантів денної форми навчання Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України та Ужгородського національного університету – 200 грн. (незалежно від форми участі). Внесок покриває участь у круглих столах та секційних засіданнях та публікацію тез виступу. Реквізити для оплати внеску надсилаються учаснику після розгляду його заявки та тез виступу.

Авторський примірник збірника тез конференції можна буде одержати безкоштовно в Інституті держави і права ім. В.М. Корецького НАН України чи Ужгородському національному університеті.

Можлива безпосередня участь у конференції слухачем (без виступу). Організаційний внесок слухача складає 200 грн. Також можлива участь з презентацією, інформаційна, спонсорська участь. Проїзд до місця проведення симпозіуму, проживання у готелі та харчування оплачуються учасниками. Участь студентів і курсантів у конференції не передбачена.

Заявку на участь у конференції та тези виступу має бути подано до 20 квітня 2015 р. у текстовому редакторі Word електронною поштою Савчину Михайлу Васильовичу (msavchyn@bigmir.net) та Полюжину Івану Михайловичу (poluzhyn.ivan@gmail.com).

NB! Звертаємо увагу на дотримання вимог цього дед-лайну, оскільки матеріали будуть видані учасникам конференції. Зразок заявки додається.

Заявки на проведення презентацій монографій, підручників, збірників, наукових журналів, юридичних газет, проектів та ін., а також заявки на участь у виставці юридичної літератури приймаються Оргкомітетом конференції від авторів або організацій до 30 квітня 2015 року разом з відповідними матеріалами (анотація, зміст видання, фотографія обкладинки – для друкованих видань; опис – для проектів; перелік книг – для учасників виставки). Організація презентацій книг для авторів-учасників конференції є безкоштовною, видань та проектів юридичних осіб – платною. Два примірники кожного презентованого на конференції видання передаються Оргкомітету.

Вимоги до оформлення тез виступу:

1. Містити: актуальність теми дослідження, короткий аналіз праць з цієї проблематики, сформульовану мету виступу, виклад основного матеріалу, висновки.

2. Посилання оформлюються таким чином: [1, с.90]

3. ПІБ автора, назва, анотація, ключові слова подаються українською, російською та англійською мовами.

4. Обсяг тез не повинен перевищувати 6 тис. друк. знаків (враховуючи абсолютно всі знаки), включно з анотаціями, списком літератури, примітками.

Перевірити обсяг статті можна, натиснувши у програмі Word у верхньому командному рядку «Сервис», із запропонованих після цього опцій обрати «Статистика», а у ній обрати опцію «Учитывать все сноски».

5. Зразки оформлення бібліографічних описів для списку літератури додаються.

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти матеріали:

- які не відповідають тематиці круглих столів або секцій;

- які, на думку Оргкомітету, не відповідають науковому рівню заходу;

- обсяг яких перевищує запропонований Оргкомітетом, які містять грубі помилки та неточності.

 

Додаткову інформацію буде розіслано електронною поштою тим, хто подав заявку на участь у конференції.

За бажанням учасників Оргкомітет може забронювати номери в готелях або кімнати в гуртожитку.

Контактні особи: проф. Савчин Михайло Васильович (msavchyn@bigmir.net), Полюжин Іван Михайлович (poluzhyn.ivan@gmail.com).

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)