АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Міжвузівської

Читайте также:
  1. Склад оргкомітету міжвузівської науково-практичної інтернет - конференції «Актуальні проблеми правознавства»

Термінологічний словник

«Революції гідності»

Євромайдан — масові протести в Україні, які розпочалися 21 листопада 2013 року після рішення Кабінету Міністрів України про призупинення процесу підготовки підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

Автомайдан -мобільний підрозділ Євромайдану, який складався з групи самостійних колон автомобілістів. Виконували екстериторіальні завдання мирного спротиву владі: патрулювання вулиць, блокування адміністративних будівель і помешкань членів режиму, супроводження та евакуація активістів.

Тітушки - незаконні формування або бойові загони найманців-провокаторів спортивної статури, напівкримінальних елементів, гопників, яких використовують для залякування, побиття та розгону демонстрацій, для нападу на представників ЗМІ. Термін походить від прізвища спортсмена Вадима Тітушка.

Беркутята - позначення бійців спецпідрозділу «Беркут» з яскраво вираженою зневажливою конотацією.

Екстремісти - термін, широко тиражований провладними та російськими ЗМІ, який застосовувався до патріотично-налаштованих учасників Революції.

Небесна сотня - прийнята в Україні збірна назва загиблих учасників акцій протесту (Євромайдану) у грудні 2013 — лютому 2014 року. Це мирні протестувальники, які мали безпосередній стосунок до ідеї та акції «Майдану».

Національний університет державної податкової служби України

Академія муніципального управління Бердянський університет менеджменту і бізнесу

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

Міжвузівської

студентської науково-практичної конференції на тему:

«ВПЛИВ «РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ» НА СВІТОГЛЯДНІ ПОЗИЦІЇ СУЧАСНОЇ МОЛОДІ»


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)