АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок проведення конкурсу

Читайте также:
  1. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ТА КЕРІВНИЦТВО НАВЧАЛЬНОЮ ТА ВИРОБНИЧОЮ ПРАКТИКОЮ
  2. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  3. II. Порядок аккредитации
  4. II. ПОРЯДОК И МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНИЯ ЭКЗАМЕНА
  5. II. Порядок медицинского освидетельствования
  6. II. Порядок подачи заявки на участие в Конкурсе
  7. II. Порядок приема и увольнения
  8. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии
  9. III . Порядок присвоения квалификационной категории
  10. III. Миропорядок
  11. III. Порядок вынесения медицинских заключений во ВЛЭК ГА (ЦВЛЭК ГА)
  12. III. Сроки и порядок проведения Конкурса

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ЖИТОМИРСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА

Соціально-психологічний факультет

Кафедра соціальної педагогіки та педагогічної майстерності

СтудентсЬка соціальна служба для молоді ЖДУ

 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

про проведення

ІІ Всеукраїнського дистанційного конкурсу

Студентських та учнівських наукових робіт із соціальної педагогіки

Оголошується проведення Всеукраїнського дистанційного конкурсу студентських та учнівських наукових робіт з соціальної педагогіки у номінаціях:

- наукові роботи на соціально-педагогічну тематику;

- соціальні проекти (реалізовані чи спроектовані);

- соціальна реклама (друкована, фото, відео).

Увага! У межах впровадження в Україні проекту Ради Європи «No Hate Speech Movement» (див.http://www.nohatespeechmovement.org) і створення Національного Комітету кампанії «Рух проти ненависті» (див. http://nohate.hackanight.org/tag/no-hate-speech-movement) вводиться спеціальний приз від Національного Координатора кампанії для кращих робіт, присвяченим протидії мові ненависті онлайн, у кожній з номінацій.

Запрошуємо до участі у Конкурсі учнів старшої школи (10-11 класи) та студентів вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування. Кількість обраних для участі номінацій необмежена.

Конкурс відбуватиметься у три тури (див. порядок проведення).

Порядок проведення конкурсу

Тур, терміни Зміст туру
І тур – підготовчий 15 лютого – 01 квітня 2014 року Реєстрація участі у Конкурсі та розміщення робіт на сайті (інструкція у Додатку 1)
ІІ тур – дистанційний 01 квітня – 20 квітня 2014 року Рецензування робіт, висвітлення їх на сайті та Інтернет-голосування
ІІІ тур – очний Травень 2014 року (дата буде уточнена у запрошеннях) Науково-практична конференція з презентацією кращих робіт на базі кафедри соціальної педагогіки і педагогічної майстерності Житомирського державного університету імені Івана Франка

Вимоги до конкурсних робіт та критерії їх оцінювання подано у Додатку 2.

На Конкурс подаються самостійно підготовлені роботи (не більше 2-х авторів) з актуальних соціально-педагогічних проблем, які є дослідницькими за своїм характером, мають наукове або прикладне значення, апробовані у соціальній сфері чи застосовані у навчальному процесі. Роботи виконуються українською мовою.

Якщо наукову роботу подано з порушенням вимог, конкурсна комісія має право відхилити її від участі у Конкурсі.

Увага! Конкурс проводиться дистанційно. Для забезпечення прозорості оцінювання робіт, рецензії та результати оцінювання виставляються на офіційній сторінці Конкурсу під шифром та паролем учасника/учасниці. Оприлюднення особистих даних учасників передбачається лише по закінченню оцінювання робіт. Передбачена можливість вільного Інтернет-голосування за конкурсні роботи. Детальна інформація – у Положенні про порядок проведення Конкурсу.

Контакти:

Секретарі оргкомітету Конкурсу:

Белла Левонівна Антонян-Шевчук – 063-617-83-25; 096-978-10-73; contest@zu.edu.ua

Галина Петрівна Біляченко – 093-104-45-31; 096-735-02-94; contest@zu.edu.ua

 

Адреса оргкомітету Конкурсу: кафедра соціальної педагогіки та педагогічної майстерності, Житомирський державний університет імені Івана Франка, вул. В. Бердичівська, 40, м. Житомир, 10008.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)